Farah Zeynep Abdullah'ın Eski Sevgilisini Duyanlar Şaştı Kaldı! Koca 3 Yıl Geçmiş... Meğer

Farah Zeynep Abdullah'ın Eski Sevgilisini Duyanlar Şaştı Kaldı! Koca 3 Yıl Geçmiş... Meğer
Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın sürpriz aşk hayatı, hayranları tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Bergen filmi ile zirveye oturan Zeynep Abdullah'ın bir dönem ünlü komedyenin eski aşkı kim? İşte detaylar...

Bergen filmi, Türkiye'de büyük bir hasılat yaparak uzun süre vizyondan düşmedi. Zeynep Abdullah, filmde Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran ile başrolü paylaştı. Irak Türkmen kökenli bir baba ve Türk-Boşnak kökenli bir annenin kızı olan Zeynep Abdullah, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile de adını duyurdu ve birçok projede rol aldı.

Farah Zeynep Abdullah’ın kariyerindeki başarıları devam ederken, özel hayatındaki geçmiş ilişkisi Eser Yenenler ile ilgili detaylar da gündeme geldi. Yenenler’in yeni ve mutlu bir hayata adım atmış olması, Abdullah’ın ise kariyerine olan yoğun odaklanması, her iki isim için de olumlu gelişmeler olarak öne çıkıyor.

resim-2023-09-27-142038846.png

Zeynep Abdullah Eski Aşkının, Yeni Hayatı...

Abdullah’ın özel hayatı da hayranları tarafından merak konusu. Öyle ki, Farah Zeynep Abdullah, bir dönem “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programının beğenilen ismi Eser Yenenler ile uzun süreli bir ilişki yaşamıştı.

İkilinin ayrılığı ise bir tweet ile duyurulmuştu, ayrılığın nedeni olarak ise ikili arasındaki mesafe gösterilmişti. Bu ayrılığın ardından Eser Yenenler, yeni bir hayat kurdu. Ünlü komedyen, şimdi evli ve çocuklu bir baba olarak mutlu bir hayat sürüyor.

Abdullah ise kariyerine odaklanmış durumda ve yakında bir Netflix projesi olan Bihter ile izleyicilerle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.