Sergen Yalçın O Süper Lig Takımına İmzayı Atıyor! Başkandan Açıklama Geldi! Resmiyet Kazanması An Meselesi!

Sergen Yalçın O Süper Lig Takımına İmzayı Atıyor! Başkandan Açıklama Geldi! Resmiyet Kazanması An Meselesi!
Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, lige kötü bir başlangıç yapmanın ardından Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından Samsunspor, yeni bir teknik direktör arayışına girdi ve bu arayışın ilk sırasında Sergen Yalçın var!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Sergen Yalçın ile görüştüklerini açıkladı. Yıldırım, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Bir sürü teknik direktörle görüşmeye başladık, Sergen Yalçın bunlardan birisi. Olur veya olmaz bilmiyoruz." dedi. Başkanın bu açıklamaları, Yalçın'ın Samsunspor'a teknik direktör olarak atanabileceği iddialarını güçlendirdi.

Aykut Kocaman İddiası da Gündemde

Başkan Yıldırım’ın açıklamalarının yanı sıra, kırmızı-beyazlı ekibin bir diğer teknik direktör adayının ise Aykut Kocaman olduğu iddia edildi. Bu iddialar, teknik direktör arayışındaki Samsunspor'un gündemini meşgul ediyor.

Yalçın'ın Başarılı Kariyeri

Sergen Yalçın, son olarak Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ı çalıştırmıştı. 50 yaşındaki deneyimli teknik adam, 2020-21 sezonunda Beşiktaş ile Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşamıştı. Yalçın, 9 Aralık 2021 tarihinde Beşiktaş'taki görevinden ayrılmıştı.

Yeni teknik direktör arayışındaki Samsunspor, ligin alt sıralarında yer alıyor. Yeni teknik direktörle birlikte takımın ligdeki konumunu güçlendirmeyi ve başarılı sonuçlar almayı hedefliyor.

Sergen Yalçın Kimdir?

Sergen Yalçın, 5 Kasım 1972'de İstanbul'da doğmuş, Türk futbolunun yetiştirdiği parlak yıldızlardan biridir. Futbola Kartalspor'un altyapısında başlamış, ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Aydınspor gibi Türkiye'nin önde gelen takımlarında oynamıştır. Teknik ve yaratıcı futboluyla bilinen Yalçın, futbol kariyerinin ardından teknik direktörlük yapmaya başlamıştır. Beşiktaş'ı Süper Lig ve Türkiye Kupası zaferine taşıyan Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde de futbolculuk döneminde olduğu gibi başarılı sonuçlar elde etmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.