ATV'de Kuruluş Osman'ın 5. Sezon Başlangıç Tarihi Açıklandı! İşte Yeni Sezonun Başlama Günü!

ATV'de Kuruluş Osman'ın 5. Sezon Başlangıç Tarihi Açıklandı! İşte Yeni Sezonun Başlama Günü!
5. sezonunu açacak olan dizi, heyecanlı hayranlarını daha fazla bekletmeden geri dönüş yapıyor. 4 Ekim'de ekranlara gelecek olan yeni bölüm, izleyicileri Osman Bey'in epik mücadelesine tanıklık etmeye davet ediyor. İşte detaylar...

Ödüllü dizi Kuruluş Osman, seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 4 Ekim 2023’te izleyicisiyle buluşacak olan dizinin 5. sezonu, Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğinde ATV’de yayınlanacak. Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız ve Özge Törer gibi değerli isimlerin de dahil olduğu zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Kuruluş Osman Oyuncu Kadrosu Kim? Kuruluş Osman Yeni Oyuncular Kim?

Kuruluş Osman’ın 5. sezon tanıtımında ise yeni sezonun taze yüzleri göze çarpıyor. Osman Bey'in oğulları Orhan Bey ve Alaeddin Bey karakterlerine hayat veren Emre Bey, Ömer Faruk Aran ve Gökhan Atalay gibi isimler, yeni sezonda diziye katılan oyuncular arasında yer alıyor. Ayrıca, Yunus Emre karakterini canlandıran Emre Dinler, R. Aybars Düzey, Belgin Şimşek ve Tezhan Tezcan da 5. sezonun dikkat çeken isimleri arasında bulunuyor.

Kuruluş Osman Dizisi Konusu Ne?

Kuruluş Osman, tarihi konulara modern bir perspektiften bakarak, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş sürecine ışık tutmaya devam ediyor. 5. sezon, tarihi dokusu ve yeni karakterleriyle izleyicilere yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunu konu alan bu efsane dizi, tarih meraklılarına ve drama severlere keyifli saatler vaat ediyor. 4 Ekim 2023'te başlayacak olan yeni sezona dair beklentiler oldukça yüksekken, yeni bölümlerin serüven dolu olacağını söylemek pek de yanıltıcı olmayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.