Üç Kız Kardeş Dizisine Türkiye Güzeli Geliyor! Aydan Şener Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?

Üç Kız Kardeş Dizisine Türkiye Güzeli Geliyor! Aydan Şener Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?
"Üç Kız Kardeş", Türkan, Dönüş ve Derya adlı birbirine bağlı kız kardeşlerin hayatını, aile ve kardeşlik bağlarını ekrana taşıyor. Bu sıcak aile hikayesi, samimiyeti ve içtenliği ile izleyicinin kalbinde özel bir yer edinmeyi başardı. İşte detaylar...

Efsanevi güzellik kraliçesi ve başarılı oyuncu Aydan Şener, "Üç Kız Kardeş" dizisinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 1981 Türkiye güzeli olan Şener, dizide gençliğinde bir güzellik yarışması kazanan Müjgan karakterini canlandıracak. 58. bölümde izleyiciyle buluşacak olan Şener, oğlu için yeni bir hayat kurma arayışında olan ve Ayvalık’a taşınan bir anne karakteri ile ekranlara gelecek.

Aydan Şener, asaleti, zarafeti ve eşsiz güzelliği ile hala göz kamaştırıyor. Müjgan karakteriyle, güzellik tacını genç yaşta kazanmış ve kariyerini bir kenara bırakarak evlenmiş bir kadını canlandıracak. Yıllar sonra oğlu ile birlikte yeni bir hayata başlamak üzere Ayvalık’a taşınan Müjgan, burada Kalender Ailesi ile yolları kesişir.

Süreç Film tarafından yapılan ve yapımcılığını Ali ve İnci Gündoğdu çiftinin üstlendiği bu çarpıcı dizide, sektörün önde gelen isimleri Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve daha birçok başarılı oyuncu rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda yetenekli yönetmen Eda Teksöz bulunuyor, senaryosu ise Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik ikilisi tarafından yazıldı.

Aydan Şener Kimdir?

Aydan Şener, Türk televizyon ve sinema dünyasının en ikonik yüzlerinden biridir. 1 Mart 1963 tarihinde Kilis'te doğan sanatçı, aslen Kırım Tatarı kökenlidir. Şener, ortaokul ve lise eğitimini Bursa Lisesi'nde tamamladı. Genç yaşta güzelliğiyle dikkat çeken Aydan, 1981 yılında Türkiye güzeli unvanını kazandı. Aynı yıl, uluslararası arenada ülkemizi temsil etmek üzere Miss World güzellik yarışmasına katıldı.

Mankenlik kariyerinin ardından 1983 yılında "Küçük Ağa" dizisi ile oyunculuk yaşantısına adım atan Şener, 1986 yılında ise Kenan Kalav ile birlikte rol aldığı "Çalıkuşu" dizisi sayesinde geniş bir kitle tarafından tanındı ve bu projeden sonra ünü daha da arttı. Televizyon ve sinemanın yanı sıra, tiyatro sahnesinde de büyük beğeni topladı.

Özel hayatında ise 1983 yılında futbolcu Ayhan Akbin ile dünyaevine giren Şener, 1988 yılında Ecem adında bir kız çocuğuna annelik yaptı. Çiftin yolları 1991 yılında ayrıldı.

Aydan Şener’in kızı Ecem Akbin de, annesi gibi oyunculuk mesleğini seçti. Genç oyuncu, ilk defa “Medcezir” dizisiyle izleyicilerin karşısına çıktı ve performansıyla beğeni kazandı. Aydan Şener gibi, Ecem Akbin de Türk televizyon dünyasında kendi yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.