Fahriye Evcen'in giydiği elbisenin fiyatı dudak uçuklattı! Çantası, Saati... Kombini servet değerinde!

Fahriye Evcen'in giydiği elbisenin fiyatı dudak uçuklattı! Çantası, Saati... Kombini servet değerinde!
Fahriye Evcen, büyüleyici güzellik ve fit fiziğiyle olduğu kadar, lüks ve pahalı tercihleriyle de adından söz ettiriyor. Evcen’in bu özel davetteki kombini ve aksesuarlarının yüksek fiyatları, herkesi şaşkına çevirirdi! İşte detaylar...

Türk sinemasının en güzel yıldızlarından Fahriye Evcen, özel bir davette tüm gözleri üzerine çekti. Evcen, katıldığı davette göz kamaştıran güzelliği, fit fiziği ve etkileyici kırmızı elbisesiyle herkesi büyüledi. Ancak Evcen’in kombininin fiyat değeri de bir o kadar dikkat çekiciydi.

Göz Alıcı Stil, Şaşırtan Fiyatlar!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki rolüyle de tanınan Fahriye Evcen, iki çocuk annesi olmasına rağmen genç kızlara taş çıkartan fit fiziği ile dikkat çekiyor. Evcen’in bu özel davette tercih ettiği kombin ise servet değerinde!

Oyuncunun üzerindeki kırmızı kıyafeti ve marka saati toplamda 170 bin TL değerinde. Ama sadece bu değil, dünyaca ünlü bir markanın çantası da 173 bin TL’lik etiketiyle ağızları açık bırakıyor.

ekran-goruntusu-2023-10-01-185028.png

Etkileyici ve Şık

Evcen, 37 yaşındaki güzelliği, zarafeti ve etkileyici kırmızı elbisesiyle tüm bakışları üzerine topladı. Görenlerin dönüp bir daha baktığı güzel oyuncu, sadece güzellik ve zarafetiyle değil, aynı zamanda tercih ettiği lüks ve şık kombiniyle de gündemde.

Şaşkınlık Yaratan Tercihler

Posta gazetesinin haberine göre, Fahriye Evcen’in bu göz alıcı kombini adeta bir servet değerinde. Lüks saati ve çantasının yüksek fiyatları, Evcen’in zarafet ve şıklığına olan düşkünlüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.