Yalı Çapkını'ndaki O Sahne Büyük Tepki Çekti! Sosyal Medya Karıştı! İzleyicilerden Büyük Tepki!

Yalı Çapkını'ndaki O Sahne Büyük Tepki Çekti! Sosyal Medya Karıştı! İzleyicilerden Büyük Tepki!
Yalı Çapkını dizisi, yeni sezon bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı dizinin son bölümü, sosyal medyada büyük bir tepki topladı. İşte detaylar...

Cuma akşamı ekranlara gelen ve reyting rekorları kıran dizi, yeni sezonda da seyircilerden büyük ilgi gördü. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı dizide, Ferit karakterinin gittiği kadın fizyoterapisti kıskanan Seyran’ın söylediği sözler büyük tepki çekti.

Yalı Çapkını Seyran Ferit'e Ne Dedi?

Ferit, oynadığı Mert Ramazan Demir tarafından canlandırılan bir sahnede fizyoterapiste gitmekteydi ve Seyran karakteri, fizyoterapist hakkında “Allah'ın masajcısı” ifadesini kullanması sosyal medyada büyük bir yankı buldu.

Bu durum karşısında sosyal medya kullanıcıları, dizinin senaristlerinin hem fizyoterapistlerden hem de izleyiciden özür dilemesi gerektiğini belirtti. Kullanıcılar, "Senaristler özür dilesin", "Asıl rahatsız edici olan fizyoterapistin bu kadar kibirli, ukala ve tartışmaya doğru tahrik edici olması" gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdi.

Seyirciler Ne Diyor?

Dizi, yeni sezonda yeni oyuncularıyla birlikte ses getirmeye devam ederken, bu tarz sahnelerin tepki çekmesi yapımcı ve senaristleri düşündürmeli. İzleyicilerin ve profesyonel çevrelerin tepkileri doğrultusunda dizinin gelecek bölümlerinde bu tarz olaylara daha duyarlı olunması ve dikkatli olunması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.