Fenerbahçe - Spartak Trnava Maçı Ne Zaman? Fenerbahçe - Spartak Trnava Hangi Kanalda? Fenerbahçe - Spartak Trnava Saat Kaçta?

Fenerbahçe - Spartak Trnava Maçı Ne Zaman? Fenerbahçe - Spartak Trnava Hangi Kanalda? Fenerbahçe - Spartak Trnava Saat Kaçta?
Fenerbahçe için grup aşamasında büyük bir önem taşıyor. Türk futbolseverlerin de yakından takip edeceği bu karşılaşma, büyük bir heyecana sahne olacak. İşte maça dair tüm detaylar...

UEFA Konferans Ligi heyecanında, Fenerbahçe bu hafta Spartak Trnava ile deplasmanda önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Sarı-lacivertli temsilcimiz, bu kritik mücadelede grupta avantaj elde etmeyi hedefliyor. Peki, futbolseverler bu kritik maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi platformda izleyebilirler?

Fenerbahçe - Spartak Trnava Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

UEFA Konferans Ligi H Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe, 4 Ekim 2023 Perşembe günü Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek. TSİ 22.00’de başlayacak olan heyecan dolu maç, Exxen dijital yayın platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe Grupta Avantaj Peşinde

Fenerbahçe, gruptaki ilk maçında 3-1’lik galibiyetle 3 puan elde etti. Spartak Trnava karşısında bir galibiyet daha alması halinde, Fenerbahçe puanını 6’ya çıkaracak ve gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj yakalayacak.

Ekipler Arasında Geçmiş Müsabakalar

Fenerbahçe ve Spartak Trnava, 2018 yılında da iki kez karşılaşmıştı. İlk maçı 2-0’lık skorla Fenerbahçe kazanırken, ikinci maç 1-0 Spartak Trnava’nın üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

Fenerbahçe Sakatlıkları!

Maç öncesinde Fenerbahçe'de Peres, Emre Mor ve Cengiz Ünder hariç eksik bulunmuyor. Fenerbahçe, tam kadro ile Spartak Trnava karşısında galibiyet için ter dökecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.