Emeklinin Hesabına 10 Bin TL Yatacak! 3 Dev Banka Harekete Geçti! Özel Kampanya Başladı...

Emeklinin Hesabına 10 Bin TL Yatacak! 3 Dev Banka Harekete Geçti! Özel Kampanya Başladı...
Üç dev banka, emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik benzersiz kredi ve nakit avans kampanyası başlattı! 10.000 TL'ye varan imkanlar ile emekliler nefes alacak!

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emekli maaşı alan vatandaşlar için özel bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde emeklilere, ihtiyaçları doğrultusunda kullanılabilecekleri 10 bin TL'ye kadar düşük kredi ve düşük 10 Bin TL avans fırsatı sunuluyor.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emekli maaşlarını bu bankalardan alan vatandaşlar için cazip bir kampanya duyurdu! Yapılan ortak açıklamada, emekli maaşı alan kişilere 10.000 TL'ye kadar nakit kredi veya nakit avans sağlanacağı belirtildi. Ayrıca isteyen vatandaşlara, 10.000 TL limitli kredi kartı olanağı da tanınacak.

Bu benzersiz kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, üç bankanın herhangi bir şubesine giderek veya online bankacılık yöntemleri ile başvuruda bulunabilecekler. Başvuruların ardından onay süreci başlayacak ve vatandaşlar, aldıkları bu nakit ile finansal ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekler.

Özellikle belirtilen 3 bankanın müşterisi olanlar, daha önce hiç kredi kullanmadıysa ve gelir belgesiz kredi almak istiyorsa, 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi de kullanabilme şansına sahip.

Emeklilere yönelik bu cazip kampanya, özellikle ekonomik olarak zorlu zamanlar geçiren vatandaşlar için önemli bir fırsat oluşturuyor. 7/24 online başvuru imkanı ile Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emekli vatandaşlarımıza ekonomik anlamda destek olmayı amaçlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.