Seren Serengil Racon’un Babasını Kesti! “Arkadaşının Kocasına Bakmak Bizim Defterimizde Yok”

Seren Serengil Racon’un Babasını Kesti! “Arkadaşının Kocasına Bakmak Bizim Defterimizde Yok”
Seren Serengil, sürpriz aşk iddiaları ve pandemi süreci ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. "Köpeklerim bana bağışıklık kazandırdı" diyen Serengil, Serenay Sarıkaya ve Cansu Tosun’un anneleri ile ilgili konuştu.

Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda alışverişe çıkarken objektiflere takıldı. Ancak kameraların karşısına geçtiğinde konuşulan konu alışveriş olmadı; Serengil, dünya genelinde endişe yaratan Eris varyantı ve magazin gündemine bomba gibi düşen yasak aşk hakkında konuştu.

“Hiç korona olmadım” diyen Seren Serengil, köpekleri sayesinde bağışıklık seviyesinin yüksek olduğunu iddia etti ve şu ifadeleri kullandı:

"Beni koruyan aşıdan çok, çocukluğumdan beri köpeklerleyim ya benim kanım mikrop, bakteri devamlı savaştığı için bana bir şey yapmadı. Beni köpeklerim korudu diye düşünüyorum. Onlardan bana zaten geçen geçmiş. İtalya’da da yedi köpekleriyle yaşayan hamile bir kadın o yüzden korona olmamış."

ekran-goruntusu-2023-10-04-115844.png

“Arkadaşının Kocasına Kakmak Bizim Defterimizde Yok”

Serengil, maske ve kalabalık yerlerle ilgili de kendi tavrını belirtti: "Ben kalabalığı hiç sevmiyorum, çok içine de girmiyorum. Ben çok insanlarla temas halinde değilim, daha çok hayvanlarla temas halindeyim onlardan da bana hiç bir şey geçmiyor” dedi.

Öte yandan Seren Serengil, geçtiğimiz hafta ortaya çıkan ve magazin gündemine damgasını vuran Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un evli babasının ilişkisi hakkında da konuştu. Serengil bu durumu keskin bir dille eleştirdi ve “Hem arkadaşlık edip hem arkadaşının kocasına bakmak bizim defterimizde yok” ifadesini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-10-04-115544.png

Seren Serengil Racon’un Babasını Kesti!

Serengil, iki başarılı oyuncu olan Serenay ve Cansu'ya olan olumsuz yorumlar ve tepkilerin haksız olduğuna vurgu yaparak, anne-babaların eylemlerinden çocuklarının sorumlu tutulmaması gerektiğini ifade etti:

"Niye annesinden dolayı Serenay’dan nefret edilsin? Niye Cansu’nun annesi, Serenay’ın annesi yüzünden mutsuz olsun? O iki kızın kabahati yok bu işte."

Serengil, anne-babaların aşk yaşamalarına karşı olmadığını ama çocuklarını ve etraflarındakileri düşünmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

ekran-goruntusu-2023-10-04-115506.png

Seren Serengil'in bu açıklamaları magazin gündemine farklı bir soluk getirirken, pandemi sürecindeki bireysel tutumlar ve ünlülerin aile içi meselelerine dair sert yorumları da toplumda tartışma konusu olmaya aday görünüyor. Şimdi gözler diğer ünlülerin bu konudaki tutumlarına ve açıklamalarına çevrildi, bakalım bu konuda daha neler konuşulacak?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.