Merve Dizdar Ağzından Kaçırdı! Ezgi Mola’nın Bebeği 'Can' Olacak!

Merve Dizdar Ağzından Kaçırdı! Ezgi Mola’nın Bebeği 'Can' Olacak!
Merve Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola’nın bebeğinin adını medya önünde açıkladı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Afife Tiyatro Ödülleri'nde, Dizdar’ın verdiği demeçte, mutlu haberi "Can bizim canımız olacak" sözleriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, dün akşam gerçekleşen Afife Tiyatro Ödülleri'nde, sevilen aktris ve yakın arkadaşı Ezgi Mola’nın bebeğinin adını kameralar önünde paylaştı. “Can bizim canımız olacak” şeklindeki ifadesiyle, Mola'nın bebeğinin isminin Can olacağını dile getirdi.

Ezgi Mola'nın hamileliği süreci boyunca basından uzak, sakin bir hamilelik geçirdiği bilinirken, bebeğin isminin sürpriz şekilde Merve Dizdar tarafından açıklanması magazin gündemine damgasını vurdu.

ekran-goruntusu-2023-10-04-224119.png

Ezgi Mola’nın Bebeği 'Can' Olacak!

Oyuncu Merve Dizdar, ödül töreni esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, yakın dostu Ezgi Mola’nın bebek heyecanını paylaştı. Dizdar, "Gerçekten çok heyecanlıyım, çok mutluyum. En yakın arkadaşlarımdan biri bebeğini kucaklayacak ve ben teyze olacağım. Bu tarif edilemez bir duygu.” dedi ve ekledi: “Can bizim canımız olacak.”

Can ismi, Merve Dizdar’ın bu açıklamasıyla birlikte sosyal medyanın da gündemine oturdu. Mola ve partneri ile yakın arkadaşlık ilişkisi bulunan Dizdar’ın bu açıklamasının ardından gözler Ezgi Mola’ya çevrildi.

Ezgi Mola’nın bu konu hakkındaki düşünceleri ve tepkisi merak konusu olurken, hayranları ve takipçileri Merve Dizdar'ın bu şirin sürprizinin ardından ünlü çifte tebrik mesajları yağdırdı.

Özellikle sosyal medya platformları üzerinden konuyla ilgili birçok yorum ve paylaşım yapıldı. Bazı kullanıcılar Merve Dizdar'ın bu tatlı sürprizini gülümseyerek karşılarken, bazıları da bu bilginin Mola tarafından verilmesi gerektiğini ifade etti.

Ezgi Mola ve partnerinin bu konuda bir açıklama yapmaları beklenirken, küçük Can'ın yakın zaman içinde dünyaya gelmesiyle birlikte yeni haberler ve paylaşımlarla bu konunun daha da gündemde olacağı düşünülüyor.

Önümüzdeki günlerde hem küçük Can ile ilgili güzel haberleri beklerken hem de bu sürpriz açıklamanın arkasından gelecek detayları sabırsızlıkla bekliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.