Müge Anlı Programında Sulara Atlayan Üfürükçü Şaşkınlık Yarattı! Bedriye Kılıç Olayı Nedir?

Müge Anlı Programında Sulara Atlayan Üfürükçü Şaşkınlık Yarattı! Bedriye Kılıç Olayı Nedir?
"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında izleyicileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Konya Akşehir’de 91 gün önce kaybolan Bedriye Kılıç vakasını inceleyen ekip, üfürükçü ile karşılaşınca olaylar karıştı.

Bedriye Kılıç, Konya Akşehir’de 91 gün önce ortadan kayboldu. 35 yaşındaki 3 çocuk annesi kadının nereye gittiği, sağ mı yoksa başka bir trajedi mi yaşandığı bilinmiyor. Müge Anlı ve ekibi bu kayıp kadın vakasını ele alırken, iddialara göre ortaya atılan bir üfürükçü ile başları belaya girdi.

Kayıp Kadın Vakası, Su Kanalına Atlayan Üfürükçü ve Bir Dizi Skandal!

Musa Başdağ adlı bu üfürükçü, başlangıçta kayıp kadının yerini bildiğini ve onun Akşehir'de olduğunu söyledi. Ancak işler, Başdağ'ın bu iddialarını kanıtlayamaması ve program ekibinin sorularına makul cevaplar verememesiyle çıkmaza girdi. En nihayetinde sorular karşısında çaresiz kalan Musa Başdağ, kaçışı su kanalına atlamakta buldu.

"Ben bir çiftçiyim, bu tür meselelerle uğraşmam." diyen Başdağ, su kanalına atladığı anlarla ekran başındakileri şok ederken, programda işler daha da karmaşık bir hal aldı.

ekran-goruntusu-2023-10-05-011335.png

Müge Anlı, Başdağ’ın ardından, kayıp Bedriye’nin ağabeyi Muhammet Er ile temasa geçti ve konuyla ilgili daha fazla bilgi almaya çalıştı. Muhammet, bir başka üfürükçüden bahsetti, ancak bu kişi, yaşadığı pişmanlık ve geçmişteki hatalarıyla, eskisi gibi iş yapmadığını ifade etti. "Bu işlere tövbe ettim, işimi, aşımı kaybettim ve sürünüyorum." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ve ekibi, Bedriye Kılıç vakasını ve bu karışık "üfürükçü" iddialarını çözmeye devam ediyor. Ancak bu bölüm, Türkiye televizyonlarında sıkça rastlanmayan, hem trajik hem de absürd bir olayları gün yüzüne çıkardı ve pek çok izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.