Mastercehef'te Karar: Barış elendi mi, diskalifiye oldu mu? Masterchef'te Barış-Barbaros neden kavga etti!

Mastercehef'te Karar: Barış elendi mi, diskalifiye oldu mu? Masterchef'te Barış-Barbaros neden kavga etti!
Masterchef All Star 109. bölümünde Barış ile Barbaros arasında yaşanan gergin diyalog ve ardından gelen Somer Şef'in açıklamaları, diskalifiye olup olmadıkları konusunda soru işaretleri oluşturdu. İşte detaylar.

Masterchef All Star’ın 109. yeni bölümü, izleyicilerin ekran başında nefesini tutmasına sebep oldu. Barış ve Barbaros arasında yaşanan sert tartışma ve Somer Şef'in sözleri, programdaki diskalifiye ihtimalini gündeme getirdi.

Barış-Barbaros Çekişmesi

Barış ile Barbaros arasındaki tartışma, hem stüdyodaki yarışmacıları hem de ekran başındaki izleyicileri şaşkına çevirdi. Barış, Barbaros’a hitaben, “Bak, sana diyorum ki sessiz konuş. Niye sen bizi reklam ediyorsun millete? Sen elini kolunu oynatıyorsun Barbaros? Elin kolun oynuyor. Bak, o elini kolunu...benimle konuşurken indir.” şeklinde ifadeler kullandı. Ardından yaşanan arbede ve diğer yarışmacıların araya girmesi ile gergin anlar yaşandı.

Somer Şef ve diğer şeflerin olaya müdahale etmeleriyle birlikte, “Çocuklar ne oluyor?” sorusu ve ardından gelen uyarıları ise, gecenin ne denli gergin geçtiğini ortaya koydu.

Diskalifiye Tartışmaları

Somer Şef'in, “Masterchef tarihinde aday belirlemeyi biraz sonra yapacağımız şekilde yaptığımız hiçbir oyun olmadı. Bu kadar olaylı çok az gece hatırlıyorum. Üzerindekini çıkarıyorsun..." ifadeleri, diskalifiye olup olmayacakları konusunda kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Ancak geceyi daha da karmaşık hale getiren bir diğer olay, mumbar dolması yapan yarışmacılar arasında dokunulmazlık sahibinin Tahsin olduğunun açıklanmasıydı. Ancak, sonradan Tahsin'in geri sayım bittikten sonra limon doğradığı anlaşıldı ve hem dokunulmazlığı hem de belirlediği pota adayı geçersiz sayıldı.

Bu olaylar ışığında Somer Şef, Tahsin'den mavi önlüğü çıkarmasını ve siyah önlük giymesini talep etti, fakat diskalifiye durumu gündeme gelmedi.

resim-2023-10-05-114031533.pngresim-2023-10-05-114031533.png

Bir Sonraki Bölüme Dair Merak

Tüm bu yaşanan gelişmeler, Masterchef All Star izleyicileri tarafından heyecanla takip edildi ve sosyal medya üzerinden geniş yankı buldu. Bir sonraki bölümde bu tartışmaların ve yaşanan gergin anların yankıları ne olacak, Barış ve Barbaros arasındaki ilişki nasıl şekillenecek ve Tahsin bu durumdan nasıl etkilenecek; tüm bu soruların cevabı, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Masterchef Kavga Olayının Sebebi Ne?

Kavganın neden başladığı henüz netlik kazanmamışken, yaşanan gerginlikle ilgili olarak Somer Şef, "MasterChef tarihinde hiç bu şekilde oyun oynamadık. Bu kadar olaylı bir geceyi çok az hatırlıyorum. Üzerinizdekini çıkarıyorsunuz." şeklinde bir açıklama yaptı. Somer Şef'in bu açıklaması, yaşanan olayın ne denli büyük olduğuna işaret ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022