Danla Bilic, Aradığı Aşkı Rapçi Çakal'da Buldu! İkili, Kameralara Dudak Dudağa Yakalandı!

Danla Bilic, Aradığı Aşkı Rapçi Çakal'da Buldu! İkili, Kameralara Dudak Dudağa Yakalandı!
Sosyal medyanın fenomen isimlerinden Danla Bilic, özel hayatıyla yine gündemde. Bir dönem oyuncu Kubilay Aka ile olan ilişkisiyle adından söz ettiren Bilic, şimdi de rapçi Emirhan Çakal ile aşk yaşıyor. Samimi fotoğraflar, takipçilerini heyecanlandırdı!

Bilic, ününü YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla kazandı. Ancak özel hayatındaki seçimlerle de adından sıkça söz ettiriyor.

Yeni aşkı Emirhan Çakal, müzik dünyasında "Çakal" adıyla biliniyor. Çiftin dudak dudağa verdiği pozlar, ikilinin ne kadar mutlu olduğunun göstergesi.

ekran-goruntusu-2023-10-05-204920.png

Danla Bilic, dün arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü coşkuyla kutladı. Bu özel günde yanında rapçi sevgilisi Çakal da vardı. Çiftin birlikte çektirdiği fotoğraflar, sosyal medya hesaplarından kısa sürede yayıldı.

ekran-goruntusu-2023-10-05-204446.png

Emirhan Çakal, bu özel günde sevgilisinin doğum gününü "İyi doğdun" mesajıyla kutladı. Bilic ise sevgilisinin bu mesajına "Teşekkür ederim diğer yarım" yanıtını verdi.

ekran-goruntusu-2023-10-05-204513.png

Bu samimi ve içten mesajlaşma, çiftin birbirine olan duygularının ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Doğum günü partisinde çekilen dudak dudağa pozlar da çiftin aşklarını dolu dolu yaşadığını ortaya koydu.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, yeni aşkıyla hayranlarını mutlu ederken, takipçileri de çifte bol bol yorum ve beğeni yağdırdı.

ekran-goruntusu-2023-10-05-204830.png

Bu yeni aşkın ne kadar süreceği merak konusu olsa da, şu an için çiftin keyifli ve mutlu olduğu kesin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.