Ebru Yaşar'ın "Kehribar"ı Müzik Listelerini Salladı! İlk Üç Gününde Milyonlara Ulaştı

Ebru Yaşar'ın "Kehribar"ı Müzik Listelerini Salladı! İlk Üç Gününde Milyonlara Ulaştı
Usta ses Ebru Yaşar, yepyeni single'ı "Kehribar" ile müzik dünyasına damga vurdu. Burak Bulut ile ortaklıkta bulunan sanatçının şarkısı, piyasaya sürüldüğü ilk üç gün içerisinde milyonlarca dinlenme ile kulaklara festivallik bir müzik ziyafeti sundu.

Ebru Yaşar, benzersiz sesi ve yorumuyla Türk müziğinin en sevilen sanatçılarından biri olarak, yeni single çalışması "Kehribar" ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Burak Bulut ile gerçekleştirdiği bu duet çalışması, piyasaya sürüldüğü ilk anlardan itibaren adından söz ettirmeyi başardı.

ekran-goruntusu-2023-10-05-211159.png

Özgün Müzik ve Eşsiz Yorum Buluştu! Söz ve müziği Burak Bulut'a ait olan ve slow şarkılardaki başarılı yorumlarıyla bilinen Ebru Yaşar, "Kehribar" ile dinleyicilerin kalbini bir kez daha fethetti.

Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde gerçekleştirilen video klip, Maslak’ta atmosferik ve estetik bir çekimle vizyona girdi. Duygusal melodisi ve etkileyici sözleriyle dikkat çeken şarkı, dijital platformlarda hızla yükselerek listelerde üst sıralara tırmandı.

ekran-goruntusu-2023-10-05-211136.png

Virale Dönüşen Başarı Hikayesi!

Ebru Yaşar ve Burak Bulut’un seslendirdiği "Kehribar" adlı şarkı, yayınlandığı ilk 3 gün içerisinde milyonlarca dinleyiciye ulaşarak sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Şarkının etkileyici melodisi ve sanatçıların duygulu yorumu, birçok müziksever tarafından beğeni ile karşılandı. Şarkının klibi, vizyona girdiği andan itibaren izleyenleri ekran başına kilitleyen bir atmosfere sahip oldu.

Ebru Yaşar, 2021 yılında da Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş ile gerçekleştirdiği "İçime Ata Ata" adlı şarkı ile dinleyicilerinden büyük beğeni toplamıştı. Sanatçı, "Kehribar" ile de benzer bir başarıya imza atmış gibi gözüküyor.

ekran-goruntusu-2023-10-05-211111.png

Gözler şimdi, Ebru Yaşar'ın "Kehribar"ın ardından getireceği yeni projelerde. Sanatçının bu başarısının ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Bu özgün haber, örnek ve kurgusal bir şekilde oluşturulmuştur ve gerçek olaylara dayanmamaktadır

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.