Aybüke Pusat Teşkilat Dizisine Bir Geldi Pir Geldi! İmajını Komple Yeniledi! Kızıla Boyandı... Yok Artık!

Aybüke Pusat Teşkilat Dizisine Bir Geldi Pir Geldi! İmajını Komple Yeniledi! Kızıla Boyandı... Yok Artık!
Teşkilat dizisinde Deniz Baysal'ın yerine başrol kadın karakteri kimin canlandıracağı uzun süre merak edildi, ta ki yapımcıların Aybüke Pusat'ı kadroya dahil ettiği öğrenilene dek.

Ünlü dizi Teşkilat, yeni sezonunda oyuncu değişiklikleriyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon, kadrodan ayrılan Deniz Baysal'ın ardından başrol oyuncusu olarak Aybüke Pusat, ekibe dahil oldu. Pusat, ‘Neslihan’ karakterine hayat veriyor.

ekran-goruntusu-2023-10-06-143957.png

Pusat, Dışişleri’nde özel bir birimin yöneticisi Neslihan karakteriyle seyirci karşısına çıkacak ve karakterinin içinde Uzay (Serdar Yeğin) ile yakın ilişkiler içerisinde olacak.

Aybüke Pusat, 'Teşkilat' dizisine katıldı ve hayranlarını şaşırtan bir imaj değişikliği ile ekranlara geri döndü.

Aybüke Pusat’ın yeni kızıl saçları, sosyal medyada hayranlarından tam not aldı ve ona birçok olumlu yorum yağdı. Saç değişikliği ve yeni rolü ile Pusat, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

ekran-goruntusu-2023-10-06-144015.png

Takipçilerinden Tam Not Aldı!

Aybüke Pusat'ın bu yeni imajı, Teşkilat'ın yeni sezon fragmanında da gözlerden kaçmadı. Pusat, bu değişikliği Instagram hesabından da paylaştı. Takipçileri, oyuncunun bu yeni görüntüsüne oldukça olumlu tepkiler verdi ve kızıl saçlarının ona çok yakıştığını belirtti.

Yeni sezonla beraber Teşkilat dizisine taze bir kan olarak katılan Aybüke Pusat, hem oyunculuğuyla hem de imajıyla izleyicilerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

ekran-goruntusu-2023-10-06-142825.jpg

Aybüke Pusat Kimdir? Aybüke Pusat Kaç Kilo? Aybüke Pusat Kaç Yaşında?

Aybüke Pusat, Türk televizyon dünyasının parlak yıldızlarından biridir. Ankara doğumlu olan Pusat, genç yaşta bale eğitimi alarak sanata olan ilgisini göstermeye başlamıştır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan bale eğitimi almasının ardından Anadolu Üniversitesi'nin İşletme Bölümü'nde eğitimine devam etmiştir. Güzelliğiyle dikkat çeken Aybüke, 2014 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncülük tacını elde etmiştir.

Televizyon kariyerine 'Medcezir' dizisinde canlandırdığı Elif karakteriyle adım atan Pusat, performansıyla hızla tanındı. Ardından 'O Hayat Benim' ve 'Familya' gibi dizilerde de önemli roller üstlenerek yeteneğini sergiledi. 2017'de 'Söz' dizisinde, başarılı oyuncular Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür ile birlikte seyirci karşısına çıktı. Şu an 'Şahin Tepesi' dizisinde Verda karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosu, Aybüke'nin yeteneğini daha da parlattı.

1.72 metre boyunda ve 50 kilo ağırlığındaki Aybüke, Boğa burcunun tüm özelliklerini taşıyor. Azimli, kararlı ve duyarlı yapısıyla tanınan bu genç oyuncu, geleceğin en parlak yıldızlarından biri olmaya adaydır.

ekran-goruntusu-2023-10-06-143939.png

Aybüke Pusat, Teşkilat'a katılmadan önce saçlarını kızıl renge boyatarak dikkatleri üzerine çekti. Daha önce ‘Medcezir’, ‘Söz’, ‘Sıfırıncı Gün’ gibi dizilerde rol alan oyuncu, koyu kahverengi saçlarından vazgeçip kızıl saçlarıyla yeni sezonda karşımıza çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.