59'luk Hülya Avşar’dan bikinili yaza veda dansı! Gören Hayran Kaldı... Tuğba Ekinci Hariç! Müstehcenmiş...

59'luk Hülya Avşar’dan bikinili yaza veda dansı! Gören Hayran Kaldı... Tuğba Ekinci Hariç! Müstehcenmiş...
Türkiye'nin tanınmış isimlerinden Hülya Avşar, yeni bir sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü sanatçı, siyah bikinisiyle gerçekleştirdiği dans videosuyla yaza veda etti. Ancak asıl olay, bu paylaşıma gelen bir yorumla başladı.

Sanatçı Tuğba Ekinci, sosyal medya üzerindeki takipçileriyle sık sık etkileşime giren, cesur paylaşımlarla gündeme gelen bir isimdir.

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündemde kalmayı başaran Ekinci, Sezen Aksu'nun 'Kahpe Kader' şarkısını cover olarak seslendirdiğini ve klibinin yakında çıkacağını duyurmuştu.

Ayrıca, aşk hayatına dair sorulara, "Her yer alkolik ve müptezel dolu. Artık koca yok. Kadın da kalmadı, erkek de... Bütün memleket müptezel" şeklinde yanıt vermişti.

resim-2023-10-06-161751355.png

Avşar'ın dans videosuna Tuğba Ekinci'den gelen sürpriz yorum ise büyük bir ilgi topladı.

Ekinci, Avşar'ın videosunu kendi hesabından paylaşarak, "Bana kimse demesin açık videoların var. Hülya ablamız yaza veda ediyor helal kim tutar? Onun yorumları kapalı benim ki açık" ifadelerini kullandı.

Bu yorum, Ekinci'nin hem Avşar'ın paylaşımına hem de kendi paylaşımlarına dair eleştirilere sert bir yanıt olarak yorumlandı.

Hülya Avşar’dan bikinili yaza veda dansı! İZLE

ekran-goruntusu-2023-10-06-161526.jpg

Bu yorumla birlikte Hülya Avşar ve Tuğba Ekinci'nin sosyal medya hesapları büyük bir ilgi gördü. Her iki sanatçının takipçileri, yaptıkları bu paylaşımlar ve yorumlarla sosyal medya gündemini bir kez daha sarsmayı başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.