Paul Pogba Futboldan Men Edilebilir! Juventus'ta herkes şokta! İkinci Doping Testi De Pozitif Çıktı!

Paul Pogba Futboldan Men Edilebilir!  Juventus'ta herkes şokta! İkinci Doping Testi De Pozitif Çıktı!
Dünya futbolunun en parlak yıldızlarından biri olan ve Juventus'ta forma giyen Paul Pogba, doping testlerinde yaşanan skandal sonucunda futbol kariyerinde belki de en kritik döneme girdi. İşte tüm detaylar...

Pogba'nın, son yapılan doping testi pozitif çıktı ve bu, Fransız futbolcunun futbol sahalarından uzak kalma riskini ortaya koydu.

20 Ağustos'ta yapılan ilk testin pozitif çıkması sonrasında Pogba, İtalya Ulusal Anti-Doping Mahkemesi tarafından futboldan geçici olarak men edilmişti. Ancak 6 Ekim'de yapılan ikinci testin de pozitif çıkması, futbolun bu büyük yıldızının kariyerini ciddi bir tehlike altına aldı. Sky tarafından yapılan açıklamalara göre, Pogba, futboldan 2-4 yıl arası men cezası alabilir.

ekran-goruntusu-2023-10-07-134226.jpg

Bu olumsuz sonuçlar, Juventus'un da gündemini meşgul ediyor. İtalyan devi, Pogba'nın 2026 yılına kadar süren sözleşmesini feshetmeyi düşünebilir. Ayrıca, bu süre zarfında futbolcunun maaşının ödenmemesi ve asgari maaşla (39 bin Euro) anlaşılması da gündemde.

Ancak tüm bu olumsuz tablonun içinde Pogba için bir umut ışığı da bulunuyor. Eğer Pogba, suçunu kabul eder ve savcılıkla bir anlaşma yoluna giderse, alacağı ceza yüzde 50'ye kadar indirilebilir. Yani, 2 yıl ceza alması durumunda sadece 1 yıl futboldan uzak kalabilir.

ekran-goruntusu-2023-10-07-134255.jpg

Bu gelişmeler, Paul Pogba'nın kariyeri için kritik bir döneme işaret ediyor. Özellikle genç futbolcular için bu durum, doping konusundaki tehlikelerin ve risklerin ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Önümüzdeki günlerde, bu krizin nasıl sonuçlanacağı futbol dünyasının en önemli gündem maddelerinden biri olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.