Ankara Haber: Kedilerin Krallığı Pursaklar’da! Meğer Belgesele Konu Oldu...

Ankara Haber: Kedilerin Krallığı Pursaklar’da! Meğer Belgesele Konu Oldu...
Pursaklar Belediyesi, The Cats Kingdom (Kedilerin Krallığı) belgesel çekimi için Hong Kong'tan gelen VIU TV Kanalı’nı Kedi Evi’nde misafir etti.

Hong Kong'tan gelen V Gang Media Limited / VIU TV kanalı, şehirde yaşayan kediler ile yerel halk arasındaki ilişkiyi konu alan The Cats Kingdom (Kedilerin Krallığı) belgesel çekimi için Ankara Kedilerine ev sahipliği yapan Kedi Evi’ni ziyaret etti.

‘‘Dünya genelinde yayınlanacak olan belgesel filmine Kedi Evimizin konu olacak olması büyük mutluluk verici’’

Hong Kong'tan gelen V Gang Media Limited / VIU TV Kanalı’nı Kedilerin Krallığı belgesel çekimi için Pursaklar’da misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Kültür mirasına sahip çıkarak, Ankara Kedisini dünya’ya tanıtmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Hong Kong'tan Kedilerin Krallığı belgesel çekimi için ilçemize gelen VIU TV Kanalı’nı Kedi Evimizde misafir ettik. Dünya genelinde yayınlanacak olan belgesel filmine Kedi Evimizin konu olacak olması büyük mutluluk verici. Devam eden belgesel çekiminde set ekibine başarılar diliyorum’’ dedi.

The Cats Kingdom (Kedilerin Krallığı) adlı TV Programı çekimi için VIU TV Kanalı 7-16 Ekim 2023 tarihleri arasında Van, Ankara, Nevşehir, Konya, Antalya, Denizli, İzmir ve İstanbul’u ziyaret ederek belgesel çekimini tamamlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.