Ankara Haber: Sincan Belediyesinden Çölyaklı Vatandaşlara Özel Piknik! Murat Ercan...

Ankara Haber: Sincan Belediyesinden Çölyaklı Vatandaşlara Özel Piknik! Murat Ercan...
Sincan Belediyesi çölyaklı vatandaşlara özel bir piknik düzenledi. Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen piknikte, çocuklar sevimli dostlarımızla keyifli vakit geçirdi.

Sincan Belediyesi çölyaklı hastalara ayrı bir önem veriyor. 290 kişiye 3 haftada bir 30 adet glutensiz ekmek ulaştıran Sincan Belediyesi, 350 kişinin sosyal destek kartlarına 3 ayda bir ödeme yaparak da çölyaklı vatandaşların glutensiz gıdaya ulaşmalarına yardımcı oluyor.

Sincan’da Glutensiz Piknik

Belediye bu yardımların yanında çölyak hastalığına farkındalık oluşturmak için özel bir piknik düzenledi. Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen piknikte, Sincan Belediye Başkanı Ercan çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi, çocukları çeşitli oyuncaklarla sevindirdi.

Başkan Ercan, “ Çölyaklı hemşehrilerimiz için farkındalık oluşturmaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya ve her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Çocukların yüzünün gülmesi, sevinmesi her şeyin üstünde. Çocuklar sevinince anneler seviniyor, anneler sevinince babalar da hane de seviniyor. Allah ağzımızın tadını bozmasın.” diye konuştu.

Aileler piknik organizasyonundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti. Miniklerse ata bindi, sevimli dostlarımızla keyifli vakit geçirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.