Yaban Dizisi Karışıyor: Yaman Her Şeyi Hatırladığını İtiraf Ediyor... İşte 5. Bölüm Fragmanı!

Yaban Dizisi Karışıyor: Yaman Her Şeyi Hatırladığını İtiraf Ediyor... İşte 5. Bölüm Fragmanı!
Yaman'ın geçmişle ilgili öğrendiği şok edici bilgiler, yalnızca kendi yaşamını değil, iç içe geçmiş aile hikayelerini de derinden sarsar. Rüya, dayısı İlker’in Yaman’a yaptıklarını öğrendiğinde ise, sadakatler sınanır ve ihanetin bedeli ağır olur.

Yaman'ın geçmişle ilgili öğrendiği şok edici bilgiler, yalnızca kendi yaşamını değil, iç içe geçmiş aile hikayelerini de derinden sarsar. Rüya'nın dayısı İlker tarafından kaçırıldığını ve bu eylemin, sevdiği kızın ailesinin bir üyesi tarafından tezgahlandığını öğrenmesi, Yaman'ın dünyasını altüst eder. Yaman, sevda ile öfke arasında sıkışıp kalır. Aşık olduğu kadının ailesinin, kendi ailesine bu denli zarar vermiş olması, onu intikam ile sevgi arasında bir yolu seçmeye zorlar.

Yabani 5. Bölüm Fragmanı!

"Küçük bir oyun, büyük sırları açığa çıkarır..."

Öte yandan, Cesur, Yaman'ın yokluğunda güç gösterisi yapmaya çalışırken, Alaz bu durumu fırsata çevirmeye kararlıdır. Cesur’un hırsları, onu riskli hamleler yapmaya iterken; bu da Alaz'a Cesur üzerinde daha fazla kontrol sahibi olma olanağını tanır. Alaz, Cesur’u, Yaman’a karşı bir koz olarak kullanma planları yaparken, Yaman'ın peşine düştüğü sırlar onu beklenmedik bir kara deliğe sürükler.

Yaman, geçmişte olanları ve ailesine yönelik bu düşmanlığın köklerini araştırırken, esrarengiz bir yabancı, Yaman’ın önüne beklenmedik ipuçları bırakır. Peki, bu gizemli yabancı kimdir ve Yaman’a yardım etme sebebi nedir?

Yaman ve Rüya arasında, acı içerisinde soluklanan bir aşk hikayesi yavaş yavaş şekillenirken, geçmişin gölgeleri ve ailelerinin karmaşık ilişkisi, bu aşkı daha da zor bir hale getirir. Rüya, dayısı İlker’in Yaman’a yaptıklarını öğrendiğinde ise, sadakatler sınanır ve ihanetin bedeli ağır olur.

Rüzgar gibi esen gerçekler, Yaman ve Rüya'yı, aile bağlarını, sadakatlerini ve en önemlisi aşklarını sorgulamaya itecek, bu iki genç sevdalı arasında çıkan fırtınada neler olup biteceği merak konusudur.

Oyuncular: Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani

YABANİ Dizisinin 5. Bölümde Neler Olacak?

Yaman Rüyaların evindeki yemekte İlker’i deşifre etmek üzereyken Cesur’un karanlık adamlar tarafından evden alındığı haberi gelir.

Cesur’un başına gelenlerin Alaz yüzünden olduğunu öğrenen Yaman, Alaz’ı düzenlediği çiflik evi partisinde basar. Ancak çiflik evinde yaşananlar sonunda Rüya’nın güvenini tamamen kaybedecektir.

Yaman artık Rüya’nın gözünde gerçek bir yabanidir. Bu sırada Rüya ve Yaman’ın arasında yaşanan gerginliği Alaz avantaja çevirmek ister. Ve Rüya’ya büyük bir sürprizle duygularını açmaya karar verir.

Yaman Cesur’un hayatını kurtarmak için koştururken, İlker kontrolden çıkmıştır. Ablası Şebnem’i yakalanırsa onları da ele vereceğiyle tehdit etmektedir artık. Şebnem’in bütün çabalarına rağmen İlker kaçar.

Yaman Cesur’u başındaki beladan kurtardığında artık çok geçtir. İlker ortada yoktur. Ancak onu kaçak olan İlker’e işbirlikçisi kendi eliyle götürür. Artık onu ailesinden kimin kaçırttığını biliyordur. Sıra yüzleşmektedir.

YABANİ 5. BÖLÜMÜYLE 10 EKİM SALI SAAT 20.00’DE FOX’TA!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.