Yalı Çapkını Seyran Masaya Çıkıp Dans Etti! Mustafa Sandal'dan Bu Sahneye Flaş Yorum! Seyirciler Coştu!

Yalı Çapkını Seyran Masaya Çıkıp Dans Etti! Mustafa Sandal'dan Bu Sahneye Flaş Yorum! Seyirciler Coştu!
Yalı Çapkını dizisi, yeni sezonuyla beraber ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Başrollerdeki Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in kimyası izleyenleri ekran başına kilitlemeye yetiyor.

Yalı Çapkını son bölümde Seyran karakterinin gerçekleştirdiği efsanevi bir sahne, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Diziye yeni katılan Seyran karakterinin Ferit'le yaşadığı romantik anlar izleyenlerin kalbini çalmıştı, fakat bu kez olaylar tamamen farklı bir yöne evrildi. Seyran'ın, mini elbisesiyle masa üstünde gerçekleştirdiği dans performansı izleyenleri adeta büyüledi. Ancak bu performansın gerçekleştiği şarkı çok daha dikkat çekiciydi: Mustafa Sandal'ın efsane hiti "Aya Benzer".

Bu sahnede Ferit karakteri, Seyran'ın bu cesur dansına şaşkınlıkla ve biraz da kıskançlıkla karışık bir tepki verdi. Ancak gerçek hayatta, bu sahnede çalan şarkının sahibi Mustafa Sandal da bu duruma kayıtsız kalamadı.

ekran-goruntusu-2023-10-09-142732.jpg

Mustafa Sandal, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Seyran karakterine seslenerek, "Bu şarkıda dans etmemek elde değil. Ferit, Seyran'ı suçlama. Bu şarkı insanı dansa davet ediyor." şeklinde esprili bir yorumda bulundu.

Sosyal medya kullanıcıları Mustafa Sandal'ın bu yorumunu oldukça eğlenceli buldu ve birçok beğeni ve yorum aldı. Bazı kullanıcılar "Mustafa abi senin şarkıların her daim böyle. Kimse duramaz!" şeklinde yorumlar yaparken, bazıları da "Seyran'ın yerinde kim olsa aynısını yapardı." şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Sonuç olarak, Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ın bu dansı ve Mustafa Sandal'ın esprili yorumu, bu hafta sosyal medyanın en çok konuşulan olayları arasında yerini aldı. Önümüzdeki haftalarda dizi ekibinin bu tür sürprizlerle izleyiciyi nasıl şaşırtacağını merakla bekliyoruz.

ekran-goruntusu-2023-10-09-142759.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.