Survivor Ayşe Yüksel Tenis Pozları Ağızları Açık Bıraktırdı! Cesur Pozlarıyla İnstagram'ı Sallayan Ayşe Yüksel Şaşırttı!

Survivor Ayşe Yüksel Tenis Pozları Ağızları Açık Bıraktırdı!  Cesur Pozlarıyla İnstagram'ı Sallayan Ayşe Yüksel Şaşırttı!
Survivor fenomeni Ayşe Yüksel, sosyal medya paylaşımıyla adından sıkça söz ettiriyor. TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'dan tanınan Ayşe Yüksel, son olarak tenis tarzıyla Instagram'da büyük beğeni topladı.

Survivor'da sergilediği performansla birçok izleyicinin gönlünde taht kuran Ayşe Yüksel, güzelliğiyle de ön plana çıkıyor. Yarışma sonrasında sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Yüksel, paylaşımlarıyla takipçilerine adeta görsel bir şölen sunuyor. Instagram'da yaklaşık 600 bin takipçisi bulunan Ayşe Yüksel, her paylaşımında binlerce beğeni ve yorum almayı başarıyor.

23 yaşındaki Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde öğrenci. Sporla yoğun bir şekilde ilgilenen Ayşe Yüksel, Survivor'da sıkça Düzceli olduğunu vurgulamıştı. Ancak bu sefer spordaki başarısını tenis kortunda sergiliyor. Yüksel'in Instagram'a yüklediği tenis kıyafetiyle verdiği pozlar, takipçilerinden tam not aldı.

ekran-goruntusu-2023-10-09-143816.jpg

ekran-goruntusu-2023-10-09-143833.jpg

ekran-goruntusu-2023-10-09-143935.jpg

Beyaz tenis kıyafeti ve raketle verdiği pozlarla adeta bir profesyonel tenis oyuncusunu andıran Ayşe Yüksel'e takipçilerinden "Alev aldık burada!", "Sporun ve güzelliğin harika kombinasyonu" ve "Survivor'dan tenise, her alanda başarı!" gibi yorumlar yağdı.

Ayşe Yüksel, sadece Survivor'daki performansıyla değil, aynı zamanda sporcu kimliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gönüllerde taht kurmuş durumda. Önümüzdeki günlerde Ayşe Yüksel'in hangi spor dalında veya hangi projede karşımıza çıkacağını merakla bekliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.