Teşkilat Dizisine Bomba Transfer! İzleyiciler Yeni Oyuncunun Kim Olduğunu Araştırıyor! İşte O İsim!

Teşkilat Dizisine Bomba Transfer! İzleyiciler Yeni Oyuncunun Kim Olduğunu Araştırıyor! İşte O İsim!
Mükemmel Eşleşme dizisindeki performansıyla beğeni kazanan Ebru Şam, yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. TRT1'in izlenme rekorları kıran dizisi Teşkilat'a katılma kararı alan başarılı oyuncu, yeni sezonda izleyicilerle buluşacak.

Teşkilat dizisi, yeni sezonda da izleyicilere sürprizlerle dolu bölümler sunmaya devam edecek. Ebru Şam'ın dahil olmasıyla dizinin dinamikleri değişecek ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Tüm gözler, Ebru Şam'ın Teşkilat'ta nasıl bir performans göstereceği üzerinde olacak.

Mükemmel Eşleşme dizisinde 'Ece' karakteriyle izleyicilerin kalbini kazanan Ebru Şam, aynı başarıyı Teşkilat dizisinde de göstermek istiyor. Teşkilat dizisi, zaten güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerken, Ebru Şam'ın kadroya katılmasıyla daha da güçlenecek.

ekran-goruntusu-2023-10-09-151629.jpg

Ebru Şam Kimdir?

Ebru Şam, oyunculuk kariyerine Doktorlar, Adanalı ve Fatih Harbiye gibi sevilen dizilerle adım atmıştı. Her projesinde izleyicilere farklı bir karakter sunmayı başaran Şam, son olarak TRT'nin dijital platformunda yayınlanan Adalett dizisinde izleyici karşısına çıktı. Ancak, şimdi Teşkilat'ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

resim-2023-10-09-151715736.png

Ebru Şam'ın Teşkilat'taki Rolü Nedir?

Ebru Şam, Teşkilat dizisinde Birleşmiş Milletler (BM) görevlisi 'Scarlet' karakterine hayat verecek. Bu karakterin dizideki hikayesi ve diğer karakterlerle ilişkisi merak konusu. Ancak, Şam'ın bu rolüyle izleyicilere sürprizler sunacağı kesin.

ekran-goruntusu-2023-10-09-151649.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.