Safir Dizisinin Ateş'i İlhan Şen'in Asıl Mesleği Ortaya Çıktı! Sevenleri Adeta Şok Geçirdi! Asıl Mesleği Nedir?

Safir Dizisinin Ateş'i İlhan Şen'in Asıl Mesleği Ortaya Çıktı! Sevenleri Adeta Şok Geçirdi! Asıl Mesleği Nedir?
Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren İlhan Şen'in pek az kişi aslında hangi meslek dalında eğitim aldığından haberdar. İşte detaylar...

İlhan Şen, Ramo, Seni Çok Bekledim, Aşk Mantık İntikam, Sevmek Zamanı gibi reyting rekorları kıran dizilerdeki etkileyici performansıyla tanınıyor. Ancak yakışıklı oyuncunun hayranları, onun asıl mesleğini öğrendiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadılar.

Safir Dizisinin Ateş'i İlhan Şen'in Asıl Mesleği Ortaya Çıktı!

Bulgaristan doğumlu olan İlhan Şen, 19 Aralık 1987'de dünyaya geldi. Genç yaşlarında modellik kariyerine atılan Şen, 2008'de Best Model of Turkey yarışmasına finalist olarak katıldı. Ancak asıl başarısı bir sonraki yılda geldi. 2009'da yarışmayı kazanan İlhan Şen, aynı yıl Best Model of Europe unvanını da kazandı.

ekran-goruntusu-2023-10-10-125359.jpg

İlhan Şen Asıl Mesleği Nedir?

İlhan Şen'in sadece modellikle sınırlı olmayan bir kariyeri vardı. O, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden İnşaat Mühendisliği diplomasına sahip. Evet, doğru duydunuz! Başarılı bir inşaat mühendisi olarak eğitim aldı. Ancak oyunculuk tutkusu, onu mühendislik kariyerinden alıp televizyon ekranlarına taşıdı.

İlhan Şen, modellik kariyerinin yanı sıra, Perspective isimli kısa film ile oyunculuğa da ilk adımını atmıştı. Ardından Aşk Mantık İntikam dizisindeki başrolü ile adını daha geniş kitlelere duyurdu. Şu sıralar Safir dizisinde Ateş Gülsoy karakterini canlandırıyor.

ekran-goruntusu-2023-10-10-125415.jpg

Kısacası, İlhan Şen, sadece yakışıklılığı ve oyunculuğuyla değil, aynı zamanda eğitimi ve mesleki geçmişiyle de hayranlarını şaşırtmayı başarıyor. Onun bu çok yönlü kariyeri, gençlere farklı alanlarda başarıya ulaşmanın mümkün olduğunu gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.