Acun Ilıcalı Hull City'nin Yıllık Kazancını Canlı Yayında Açıkladı! "Kazancımız Süper Lig Takımının 5 Katı!"

Acun Ilıcalı Hull City'nin Yıllık Kazancını Canlı Yayında Açıkladı! "Kazancımız Süper Lig Takımının 5 Katı!"
Ünlü televizyon prodüktörü ve aynı zamanda İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına katılarak bomba açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İngiltere Championship'te bu sezon performansıyla dikkat çeken Hull City, 11 resmi maçta 17 puan toplayarak 9. sıradaki yerini aldı. Play-off potasıyla arasında sadece 1 puan farkla play-off şansını koruyan takımın sahibi Acun Ilıcalı, canlı yayında dikkat çeken bir detayı paylaştı.

Acun Ilıcalı, Türkiye'deki Süper Lig kulüplerinin yıllık kazancına gönderme yaparak, "Korsan yayın benim gibi prodüktörlere bir şey yapamaz, ama kulüplere büyük zarar verir. Fakat şunu açıkça belirtmeliyim ki; Hull City'nin sadece bir yılda kazandığı para, Türkiye Süper Lig'deki bir takımın gelirinin en az 5 katıdır." şeklinde konuştu. Bu açıklama karşısında Candaş Tolga Işık şaşkınlığını gizleyemedi.

resim-2023-10-11-125715146.png

Acun Ilıcalı, Hull City'nin Türkiye'ye olan bağlantısından da bahsederek, "Hull City'yi gerçekten bir Türk takımı olarak görebiliriz. İngiltere'nin en güzel şehirlerinden birinde yer alıyoruz. Şehirde popüler olan 'Turks all over the world' (Türkler dünyanın her yerinde) adlı şarkıyla da Türkiye'ye olan sevgilerini dile getiriyorlar. Umarım bu sevgiyi karşılıksız bırakmayız." dedi.

Acun Ilıcalı'nın bu açıklamaları, hem Türkiye'deki futbol dünyası hem de fanlar arasında büyük yankı uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.