14 Ekim 2023 ŞOK Aktüel'de Kışa Hazırlık Fırsatı! Yorgan, Battaniye ve Daha Fazlasında Büyük İndirim!

14 Ekim 2023 ŞOK Aktüel'de Kışa Hazırlık Fırsatı! Yorgan, Battaniye ve Daha Fazlasında Büyük İndirim!
14 Ekim 2023 tarihinden itibaren ŞOK marketlerde başlayan ve 21 Ekim'e kadar devam edecek olan indirimler, kış aylarını sıcacık geçirmek isteyenleri ve oyun oynamayı seven çocukları sevindirecek.

ŞOK market, müşterilerine uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunma ilkesiyle hareket ediyor ve bu hafta da birbirinden farklı kategorilerde indirimlerle karşımıza çıkıyor.

Yorgan, battaniye, yastık gibi ev tekstili ürünlerinden, çocukların ilgisini çekecek oyuncaklara kadar pek çok ürün indirimde. Ayrıca bu hafta ŞOK'ta beyaz eşya kategorisinde de önemli indirimler yer alıyor.

Özellikle kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Wellsoft Tv Battaniyesi, Çift Kişilik Microfiber Yorgan ve Tek Kişilik Microfiber Yorgan gibi ürünler, hem kaliteleri hem de uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

resim-2023-10-11-141928434.png

Ayrıca bu hafta çocuklar için oyuncak kategorisinde de geniş bir yelpazede ürün sunuluyor. Asker veya Polis Setinden, Kinetik Kuma kadar birçok oyuncağın yer aldığı bu katalogda, çocukların keyifli vakit geçirebileceği ürünler bulunuyor.

ekran-goruntusu-2023-10-11-141857.jpg

Beyaz eşya kategorisinde ise Fujiplus, Samsung, Altus ve Hoover gibi kaliteli markaların ürünleri indirimde. Özellikle Fujiplus klima, Samsung elektrikli süpürge ve Hoover çamaşır makinesi gibi ürünler, teknoloji ve tasarımıyla evlerde yer bulacak.

ŞOK market, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Bu haftaki indirimleri kaçırmamanızı tavsiye ederiz!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.