Serenay Sarıkaya'dan Flaş Cesur Paylaşım! Sosyal Medyada Fırtına Gibi Esti! Takipçilerden Yorumlar Yağdı!

Serenay Sarıkaya'dan Flaş Cesur Paylaşım! Sosyal Medyada Fırtına Gibi Esti! Takipçilerden Yorumlar Yağdı!
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sadece ekranlarda değil, sosyal medyada da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. İşte detaylar...

Günümüzde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte "Aile" adlı dizide başrolü paylaşan ve Devin karakteriyle büyük bir beğeni kazanan Sarıkaya, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ancak sadece oyunculuk performansıyla değil, sosyal medyadaki etkileyici paylaşımlarıyla da gündem olmaktan geri kalmıyor.

İddialı Paylaşım Sosyal Medyayı Salladı

Sarıkaya'nın son Instagram paylaşımı, adeta sosyal medya fırtınası yarattı. Toz pembe elbisesiyle birbirinden cesur pozlar veren güzel oyuncu, özellikle çömelerek verdiği pozuyla dikkat çekti. Bu iddialı paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranlarından "Muhteşemsin", "Harika görünüyorsun", "Serenay aurası diye bir şey var" gibi yüzlerce övgü dolu yorum geldi.

resim-2023-10-12-133319843.png

ekran-goruntusu-2023-10-12-133243.jpg

Sarıkaya Sarıkaya'nın Kariyeri!

İlk oyunculuk deneyimini "Şaşkın" filmiyle elde eden Serenay Sarıkaya, kariyerinde hızla yükselerek "Limon Ağacı" ve "Adanalı" dizilerinde yer aldı. 2010'da Miss Turkey yarışmasında ikincilik kazanan Sarıkaya, popülerliğini "Lale Devri" ve "Medcezir" dizilerindeki başarılı performanslarıyla zirveye taşıdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.