İcardi Çılgına Döndü! Wanda Nara Yine Rahat Durmuyor, Yine Yaptı Yapacağını!

İcardi Çılgına Döndü! Wanda Nara Yine Rahat Durmuyor, Yine Yaptı Yapacağını!
Ünlü futbolcu Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'nın popüler şarkıcı L-Gante ile gizli buluşmasını öğrendiğinde büyük bir şok yaşadı. Arjantin medyasından sızan bu iddia, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Icardi, maç sonrasında bu sürpriz haberi takım arkadaşlarıyla birlikte uçak yolculuğu sırasında öğrendi. Haberin etkisiyle öfkeden deliye dönen yıldız futbolcunun tepkisi, uçak içerisinde büyük bir hareketliliğe sebep oldu.

Takım Arkadaşlarından Destek

Mauro Icardi'nin öfke patlaması sonrası takım arkadaşları, onu sakinleştirmek için harekete geçti. Uçakta bulunan bazı görgü tanıkları, Icardi'nin duydukları karşısında ne yapacağını şaşırdığını ifade etti.

resim-2023-10-12-151632161.png

Icardi'den Göndermeli Paylaşım

Bu olayın ardından Icardi'nin Instagram hesabında dikkat çeken bir paylaşım yapması, iddiaları doğrular nitelikteydi. Icardi, aslan temalı bir fotoğrafın altına "Köpek havladığında aslan asla arkasını dönmez." mesajını ekleyerek duruşunu belirtti.

9102023235648-9674952-23-56-1.jpg

L-Gante Hakkında Kısa Bilgilendirme

L-Gante, Arjantinli genç bir müzik sanatçısıdır. 2000 doğumlu olan sanatçı, ilk şarkısını 2017'de YouTube platformunda paylaştı. Kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan L-Gante'nin "L-Gante RKT" adlı şarkısı, Arjantin Billboard Hot 100 listesinde başarı elde etti. Şarkıcı, 2021 yılında kızı Jamaika'yı dünyaya getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.