Beyazıt Öztürk'ün Eski Aşkı Bakın Kim Çıktı! Meğer Türkiye Güzeliymiş! İşte Beyazıt Öztürk'ün Aşkı Hakkında Tüm Detaylar...

Beyazıt Öztürk'ün Eski Aşkı Bakın Kim Çıktı! Meğer Türkiye Güzeliymiş! İşte Beyazıt Öztürk'ün Aşkı Hakkında Tüm Detaylar...
Türkiye televizyon dünyasının tanınmış yüzlerinden Beyazıt Öztürk, evlenmeme kararıyla biliniyor. Ancak yıllar önce yaşadığı büyük aşk hala gündemde. İşte detaylar...

Ünlü televizyoncu Beyazıt Öztürk, yıllardır evlenmediği ve yalnızlığını sürdürdüğü biliniyor. Ancak 2000'li yıllarda Beyaz Show'da tanıştığı Türkiye Güzeli Çağla Şıkel ile yaşadığı ilişki magazin gündeminden düşmedi.

ekran-goruntusu-2023-10-12-152707.jpg

İkilinin Aşkı Her Yerdeydi

Beyazıt Öztürk ve Çağla Şıkel'in ilişkisi, 2000'li yılların en çok konuşulan olaylarından biriydi. İkilinin birlikte olduğu dönem, magazin basınının en çok konuştuğu konulardan biri oldu. Ancak bu büyük aşk, uzun sürmeden sona erdi.

Çağla Şıkel'den Açıklama

Uzun süre konuşulan aşkın bitiş nedeni, Çağla Şıkel'den geldi. Şıkel, ikilinin çok farklı dünyaların insanı olduklarını belirtti. O beyazken, kendisinin siyah olduğunu söyledi. Ancak Beyaz ile olan dostluğunu her zaman sürdüreceğini vurguladı.

resim-2023-10-12-152748637.png

Çağla Şıkel'in Hayatında Yeni Sayfalar

Bu ilişkinin ardından Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile dünya evine girdi ve iki oğlu oldu. Şıkel, güzellik ve televizyon projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Emre Altuğ da televizyon dünyasında aktif olarak rol alıyor.

Beyazıt Öztürk ve Çağla Şıkel'in bu aşkı, yıllar geçse de hala gündemde kalmayı başarıyor. Uzun yıllar sonra bile ikilinin aşkı hakkında konuşulması, bu ilişkinin ne kadar etkileyici olduğunu gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.