Türkiye - Letonya Maçı Hangi Gün? Türkiye - Letonya Maçı Hangi Kanalda Şifresiz Mi? Türkiye - Letonya Muhtemel Kadrolar!

Türkiye - Letonya Maçı Hangi Gün? Türkiye - Letonya Maçı Hangi Kanalda Şifresiz Mi? Türkiye - Letonya Muhtemel Kadrolar!
ürkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda, 15 Ekim 2023'te Letonya ile kritik bir maçta karşı karşıya gelecek. İşte maça dair tüm detaylar...

Özellikle son dönemde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Milli Takım, Hırvatistan'ı 1-0'lık skorla geçerek liderlik koltuğuna oturdu. Şimdi gözler, EURO 2024 elemelerindeki önemli mücadele olan Letonya maçına çevrildi.

ekran-goruntusu-2023-10-13-145719.jpg

Türkiye - Letonya Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Tarih: 15 Ekim 2023

Saat: 21.45

Yer: Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu

Yayın: TRT 1 (şifresiz)

Puan durumunda Türkiye, 13 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Onu 10 puanla Hırvatistan, 7'şer puanla Ermenistan ve Galler takip ediyor. Letonya ise 3 puanla grupta son sırada bulunuyor.

A Milli Takım'ın teknik direktörü, önemli Letonya maçı öncesi kadroya çağırılan oyuncuları açıkladı. Kalecilik mevkiinde Altay Bayındır'dan, Uğurcan Çakır'a kadar genç ve deneyimli isimler yer alırken; defans, orta saha ve forvet hattında da uluslararası arenada forma giyen birçok oyuncumuz kadroda kendine yer buldu.

Maçın önemi, hem Türkiye'nin grubundaki yerini sağlamlaştırması hem de taraftarların uzun süredir hasret kaldığı büyük turnuva heyecanını yakalaması açısından büyük. Tüm futbolseverler, Milli Takım'ın bu önemli maçta alacağı sonucu merakla bekliyor.

Maçın sonucu ne olursa olsun, A Milli Takım'ın sahada sergileyeceği performans ve futbol şöleni, taraftarlarına unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor. Tüm Türkiye, 15 Ekim gecesi Konya'da oynanacak bu büyük maça kilitlenmiş durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.