Gratis’ten Cuma Gününe Özel İnidirim Şoku! Yüzde 70’e Varan İndirimlerle Mağazalar Fırtına Gibi!

Gratis’ten Cuma Gününe Özel İnidirim Şoku! Yüzde 70’e Varan İndirimlerle Mağazalar Fırtına Gibi!
Ünlü kozmetik markası Gratis, bu Cuma tüketicilere büyük bir sürpriz yaptı! Cuma indirimleri kapsamında, ürünlerini yüzde 70’e varan indirimlerle sunarak müşterilerinin yüzünü güldürdü. Gratis'in bu özel indirim gününde mağazalar adeta kuş uçurtmuyor.

Gratis’in her hafta düzenlediği kampanyalar, bu hafta tavan yaptı. Gratis Kart sahipleri için bu Cuma adeta bir bayram! Kart sahipleri, parfümlerden deodorantlara, makyajdan cilt bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede yüzde 50’den fazla indirimle alışveriş yapabilecek. Üstelik bu indirim sadece mağazalarda değil, 24 saat boyunca online mağazada da geçerli.

Online Mağazada Fırsat Ürünleri

Gratis, online alışverişi daha cazip kılmak için bazı markalarla özel setler hazırladı. Wet n Wild markasının 1.579 TL değerindeki seti, sadece 549 TL’ye düşerken, LYKD markasının 1.016 TL değerindeki makyaj seti de sadece 329 TL’ye alıcı buluyor. Tekli ürünlerde de indirimden nasibini alarak, online mağazada yarı fiyatına satışa sunuldu.

ekran-goruntusu-2023-10-13-151906.jpg

ekran-goruntusu-2023-10-13-151919.jpg

Bee Beauty’den Harika Koku Seti İndirimi

Gratis’in kendi markası Bee Beauty de bu indirim fırtınasından payını aldı. Koku setinde 411 TL değerindeki ürünleri Gratis kart sahipleri için 129 TL’ye sunan marka, bu indirimi Nivea güneş bakım seti ve Emotion ile Dove markalarının ortak koku setinde de sürdürdü.

Tüm bu indirimlerle Gratis, tüketicilere bir kez daha ne kadar değer verdiğini gösterdi. Ancak acele etmenizde fayda var, çünkü bu fırsatlar sadece bugün için geçerli ve saat 22.00 itibariyle sona erecek!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.