Hande Erçel'den Flaş İtalya Paylaşımı! Hande Erçel'in Kıyafetinin Fiyatı Duyanları Şaşkına Çevirdi! Tamı Tamına...

Hande Erçel'den Flaş İtalya Paylaşımı! Hande Erçel'in Kıyafetinin Fiyatı Duyanları Şaşkına Çevirdi! Tamı Tamına...
Türkiye'nin en tanınmış oyuncularından biri olan Hande Erçel, son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İşte kombininin fiyatı ve detaylar...

Hande Erçel özellikle son İtalya seyahatinde paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini mest eden Erçel, kıyafet seçimleri ve bu seçimlerin bedeliyle de gündem oldu.

Hande Erçel, yaklaşık bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile sürdürdüğü ilişkisiyle adından sıkça söz ettirirken, bir yandan da kariyerine devam ediyor. Ancak bu kez, yıldız oyuncunun İtalya'dan paylaştığı pozlar ve bu pozlarda giydiği kıyafetlerin toplam fiyatı, takipçilerini ve moda severleri şaşkına çevirdi.

ekran-goruntusu-2023-10-14-150255.jpg

ekran-goruntusu-2023-10-14-150327.jpg

Oyuncunun, Instagram'da paylaştığı fotoğraflarda giydiği elbise, ayakkabı, çanta ve küpelerinin toplam maliyeti 191 bin TL'nin üzerinde. Özellikle, dünya genelinde ün kazanmış bir markanın 125 bin TL'lik elbisesiyle poz veren Erçel, moda dünyasındaki lüks trendleri takip edenlerin ilgisini çekti.

Erçel'in sosyal medya paylaşımları, hayranları tarafından sadece oyunculuğu veya özel hayatı nedeniyle değil, aynı zamanda moda anlayışıyla da yakından takip ediliyor. Bu son paylaşımı da, Hande Erçel'in modaya olan ilgisini ve zevkini bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.