"Safir" Dizisinden Reyting Zaferi: Rakiplerini Ezdi Geçti! Hande Erçel'e Şok!

"Safir" Dizisinden Reyting Zaferi: Rakiplerini Ezdi Geçti! Hande Erçel'e Şok!
"Safir" dizisi, reytinglerde zirveye oturdu! Pazartesi akşamı tüm kategorilerde birinci olan dizi, ekran rekabetinde iddiasını sürdürüyor.

NTC Medya imzalı "Safir" dizisi, reyting savaşlarında iddialı konumunu korumaya devam ediyor. Kapadokya'nın eşsiz manzaralarında çekilen ve başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı dizi, pazartesi akşamı tüm kategorilerde zirvede yer buldu. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu "Safir", totalde 5.31 reytingle birinciliği kaptı.

safir-dizisi-oyunculari-kimdir-nerede-cekiliyor-safir-dizisi-konusu-1693833996-0862.webp

Ancak "Safir" dışında ekranın diğer iddialı yapımları da reytinglerde dikkat çekiyor. Ömer dizisi tüm kategorilerde başarılı sonuçlar elde ederken, Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı "Bambaşka Biri" dizisi de kendi izleyici kitlesiyle rekabette yerini aldı.

650851e486b2446d201165ec.webp

30 Ekim'de TRT1 ekranlarında "Alparslan Büyük Selçuklu" ve ardından "Selahaddin Eyyubi" dizilerinin yeni sezonunun başlamasıyla reyting sıralamalarında nasıl bir değişiklik olacağı şimdiden merak ediliyor. TV dünyasında rekabet kızışıyor, izleyiciler ise kaliteli yapım arasında seçim yapmanın keyfini yaşıyor.

395460.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.