Boğazın Serin Sularında Bir Avukat Bürosu!

Boğazın Serin Sularında Bir Avukat Bürosu!
Siinema ve dizi sektörünün tanınmış oyuncularından Şevki Özcan geçtiğimiz günlerde boğazda iş ve futbol dünyasından tanıdığımız ünlü avukat Özgür Alpaslan Sümer ile Sümer’in teknesinde buluştu.

Bazıları için işlerini yürütmek için sadece dört duvar yeterlidir, ancak ünlü avukat Özgür Alpaslan Sümer için bu durum biraz farklı. Yaz aylarında işlerini boğazın serin sularında bir tekne üzerinden yürüten Sümer, bu eşsiz ortamı yakın dostlarıyla da paylaşıyor.

Sinema ve dizi dünyasının başarılı isimlerinden Şevki Özcan da, geçtiğimiz günlerde avukatın özel teknesini ziyaret eden şanslı isimlerden biriydi. Eski dostlar, boğazın eşsiz manzarasına karşı hem iş konuşup hem de hasret giderdiler. Sümer, teknede çalışmanın getirdiği ferahlıkla büro ortamının kasvetinden uzaklaştığını dile getirdi. Öte yandan, Şevki Özcan bu keyifli buluşmayı, "Şükür ki avukatlık işimiz yok, sadece dost ziyaretiyle birlikte deniz havası alıp fikir alışverişi yapma fırsatı bulduk." sözleriyle özetledi.

Birlikte boğaz turu da yapan ikili, dostluklarının iş hayatlarını nasıl pozitif etkilediğini vurgulamaktan geri kalmadı. Özcan, her oyuncunun yanında iyi bir avukat dostunun olması gerektiğini belirtirken, Sümer'in hem özel hayatında hem de iş yaşamında ona sağladığı desteğin paha biçilemez olduğunu dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.