Fox TV Kader Bağları Dizisinin Final İpini Çekti! Reytingler Gitgide Çakılıyordu… Tarih Öne Çekti!

Fox TV Kader Bağları Dizisinin Final İpini Çekti! Reytingler Gitgide Çakılıyordu… Tarih Öne Çekti!
FOX TV, ekran macerasına yeni başlamış olan "Kader Bağları" dizisini sonlandırma kararı aldı. Dizinin hayranları, bu beklenmedik karar karşısında oldukça üzgün. İşte final sebebi detaylarda...

FOX TV, ekranların yeni favori dizisi "Kader Bağları"na final kararı verdi, büyük hayal kırıklığı yarattı. Dizilerin adresi FOX TV, yeni sezonun henüz başında büyük bir kararla karşımıza çıktı. Yeni sezona damgasını vurmayı planlayan, fakat istediği reytingleri alamayan "Kader Bağları" dizisi için final kararı alındığı duyuruldu.

Özellikle Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu gibi sektörün önde gelen isimlerini bir araya getiren "Kader Bağları"nın bu erken veda kararı, dizi sektöründe büyük bir sürpriz olarak değerlendirildi. Dizi, yönetmen değişikliğine rağmen reytinglerde istediği yükselişi yakalayamadı.

FOX TV'den yapılan açıklamada, "Kader Bağları"nın 5. bölümle ekran macerasına son vereceği belirtildi. Dizinin fanları, bu ani karar karşısında sosyal medyada büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar ve destek mesajlarıyla diziyi sonuna kadar izleyeceklerini belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum