Survivor' da Format Komple Değişti! Acun Ilıcalı İfşa Etti! SMS Kaldırıldı... Meğer SMS'in Kazancı Yokmuş!

Survivor' da Format Komple Değişti! Acun Ilıcalı İfşa Etti! SMS Kaldırıldı... Meğer SMS'in Kazancı Yokmuş!
Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor'la ilgili çığır açan bir değişikliği duyurdu. Artık programda SMS oylaması olmayacak.

Yıllardır devam eden ve bazı izleyiciler tarafından eleştirilen SMS oylama sisteminin kaldırılması, Acun Ilıcalı'nın yarışmanın daha adil ve heyecanlı olması için attığı radikal bir adım olarak görülüyor.

Survivor' da Sistem Komple Değişti! Acun Ilıcalı İfşa Etti!

Ilıcalı, SMS sistemi üzerinden elde edilen gelirin yaygın kanının aksine, programın toplam gelirine oranla oldukça düşük olduğunu belirtti.

SMS'in Kazancıda Katkısıda Yokmuş!

"SMS başına elde edilen 3 liranın 1.5 lirası vergiye gidiyor, kalanı ise Telekom şirketleri ve format sahipleri arasında paylaşılıyor.

Yani, bir milyon SMS bile olsa bu, programın bütçesine kayda değer bir katkı sağlamıyor." diyen ünlü yapımcı, internet üzerinden oylama yapılmasının ise hile riski taşıdığını vurguladı.

ekran-goruntusu-2023-10-18-131113.jpg

Ilıcalı'nın bu kararı, yarışmacıların "haksızlık" iddialarının önüne geçmeyi ve rekabeti tamamen performansa dayandırmayı amaçlıyor.

Yapılan değişiklikle, ada konseyinde belirlenen adaylar düello yapacak ve kaybeden yarışmacı adadan ayrılacak. Bu, yarışmanın gidişatını tamamen yarışmacıların beceri ve stratejilerine bırakacak büyük bir değişiklik.

2024 Survivor All Star Yarışmacıları Kim Oldu?

2024 Survivor All Star sezonunda yarışacak isimler de yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Şimdiye kadar açıklanan kadro, daha önceki sezonlarda izleyicilerin beğenisini kazanmış yarışmacılardan oluşuyor.

Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu gibi isimlerin yanı sıra, Turabi Çamkıran gibi programın unutulmaz simaları da yeni sezonda yer alacak.

ekran-goruntusu-2023-10-18-131014.jpg

Acun Ilıcalı'nın bu cesur adımı, Survivor'ın dinamiklerini nasıl değiştirecek ve yarışmacılar ile izleyiciler bu yeni formata nasıl tepki verecek, tüm bu soruların cevapları önümüzdeki günlerde netleşecek.

Ancak şimdiden söylenebilir ki, Survivor tarihinde yeni bir sayfa açılıyor ve bu, hem yarışmacılar hem de izleyiciler için heyecan verici gelişmeleri beraberinde getirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.