BİM Kiğılı Marka Ürünleri Satışta! Kiğılı Mont, Sweatshirt, Gömlek Fiyatları Düştü! İşte 20 Ekim Bim Aktüel Ürünler...

BİM Kiğılı Marka Ürünleri Satışta!  Kiğılı Mont, Sweatshirt, Gömlek Fiyatları Düştü! İşte 20 Ekim Bim Aktüel Ürünler...
BİM, alışveriş severlere bu hafta da kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. 20 Ekim indirim kataloğu, Kiğılı’nın özel giyim koleksiyonundan ev tekstili ürünlerine kadar geniş bir yelpazede avantajlı alışverişin kapılarını aralıyor.

BİM aktüel ürünler listesinin bu haftaki yıldızı, şüphesiz Kiğılı imzalı erkek giyim ürünleri. Dynamic koleksiyonundan seçilen mont, sweatshirt ve gömlekler, Kiğılı kalitesiyle şıklığı uygun fiyatlara evlerinize getiriyor.

Özellikle 699,00 TL fiyatla satışa sunulan mont, mevsimin soğuk günlerinde hem şıklığı hem de konforu bir arada arayanlar için ideal.

ekran-goruntusu-2023-10-18-131415.jpg

Kadın ve erkek aksesuarlarında da iddialı seçenekler barındıran katalog, deri kemerden şık çantalara, soft renklerde eşarplardan termal çoraplara kadar geniş bir ürün gamı sunuyor. Her biri, günlük yaşamın vazgeçilmezi olacak bu ürünler, BİM’in cazip fiyat politikasıyla tüketicilerle buluşuyor.

Ev tekstili kategorisinde ise Moliniella markasının kalitesi ön plana çıkıyor. Tek kişilik lastikli çarşaflardan çift kişilik nevresim takımlarına, yastık kılıflarından mikrofiber bulaşık altlıklarına kadar her ürün, evinizin atmosferini yenilemek için BİM raflarında yerini aldı. Farklı renk ve desenlerdeki tekstil ürünleri, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Bu haftalık avantajlı alışveriş fırsatları, stoklarla sınırlı olduğundan, indirimli ürünleri kaçırmamak için alışverişinizi erken saatlerde yapmanız tavsiye ediliyor. BİM'in sunduğu bu fırsatları ve gelecek indirimleri takip etmek için markanın resmi internet sitesini ziyaret edebilir, avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu özel indirimler, hem bütçenizi rahatlatacak hem de günlük yaşamınıza şıklık ve konfor katacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.