Teşkilat Dizisi Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor? Teşkilat Dizisi Bugün Var Mı? Teşkilat 80. Bölüm Ne Zaman?

Teşkilat Dizisi Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor? Teşkilat Dizisi Bugün Var Mı? Teşkilat 80. Bölüm Ne Zaman?
TRT 1'in nefesleri kesen dizisi Teşkilat, yeni sezonuyla tekrar ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 79 bölümlük maratonun ardından sezon finali yaparak ekranlara ara veren dizi, hayranlarını yeni bölüm ve sezonun başlama tarihi hakkında merak içinde bıraktı.

Yeni sezonda Teşkilat, izleyicilere bugüne kadar dizide görülmemiş bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yapımcılar Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yönetiminde, Burak Arlıel, Burak Müjdeci ve Hakan Kırvavaç’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, yeni sezonda kurulan ekip ve gerçekleştirilen operasyonlarla izleyicileri ekran başına kilitlemeyi planlıyor.

Teşkilat Dizisi Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

Beklenen haber sonunda geldi ve Teşkilat, dördüncü sezonunun ilk bölümüyle 22 Ekim Pazar günü izleyicilerle buluşacak.

ekran-goruntusu-2023-10-21-142855.jpg

Teşkilat'ın dördüncü sezonunda, başrollerde yine tanıdık yüzler yer alacak. Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın, Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt, yeni sezonda da yeteneklerini konuşturacak.

Önceki sezonun finalinde, ekip, Francis'in intikam dolu planlarını bozmak ve David Hartley’in başaramadığı operasyonu durdurmak için kritik bir mücadeleye girişti. Zorlu düşmanlarıyla olan bu amansız savaşta Teşkilat, her zamankinden daha fazla güç ve cesaret göstermek zorunda kaldı.

ekran-goruntusu-2023-10-21-142840.jpg

Yeni sezonda da aksiyon ve gerilim dolu anlar yaşanacak olan Teşkilat, gizli operasyonları, sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla hayranlarını yine ekran başına toplayacak. Dizi severler, beklenen dönüş için gün sayarken, yeni sezondan beklentiler de bir o kadar yüksek. Teşkilat'ın yeni bölümlerinde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.