Demet Özdemir'in Yaz Aşkı Fiyaskosu! Çabuk Bitti... Yunanistan'a Çok Büyük Yatırım Yapmıştı!

Demet Özdemir'in Yaz Aşkı Fiyaskosu! Çabuk Bitti... Yunanistan'a Çok Büyük Yatırım Yapmıştı!
Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in aşk hayatında yeni bir sayfa daha kapandı. Yaz boyunca Yunan DJ Sergio ile aşk yaşayan ve bu süreçte sık sık Yunanistan'a giden başarılı oyuncunun, bu ilişkisi artık sona erdi.

Demet Özdemir, boşanmasının ardından özel hayatıyla gündemden düşmeyi başaramadı. Özellikle aşk yaşamaya başladığı Yunan DJ Sergio ile olan ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak aşkın ömrü, mevsim kadar bile sürmedi.

Demet Özdemir'in, Instagram hesabından Sergio'yu takip etmeyi bırakması, ayrılık dedikodularını alevlendirdi.

ekran-goruntusu-2023-10-22-213053.png

Güzel oyuncunun, Atina'da satın aldığı ev için devam eden tadilat işleri nedeniyle Yunanistan'a yaptığı sık seyahatler, iki aşık arasında sık sık görüşmeler olmasına olanak sağlıyordu. Ancak, son ziyaretinin ardından işlerin beklenmedik bir şekilde tersine döndüğü ve çift arasında bir tartışma yaşandığı iddia ediliyor.

ekran-goruntusu-2023-10-22-151338.jpg

Bu tartışmanın hemen akabinde Özdemir'in sosyal medya üzerinden Sergio'yu takipten çıkarması, ayrılık haberlerini kesinleştiren bir adım oldu. Sosyal medyada yer alan bu gelişme, hem Demet Özdemir'in hayranları hem de magazin takipçileri tarafından hızla fark edildi ve kısa sürede gündem yarattı.

ekran-goruntusu-2023-10-22-213130.png

Demet Özdemir'in bu ani ve beklenmedik kararı, özel hayatını ne derece gizli tutmaya çalışsa da, yaşananların kamuoyunun dikkatinden kaçmamasına neden oldu. Şu an için her iki taraftan da konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, sosyal medya hareketliliği çiftin yollarını ayırdığını gösteriyor.

ekran-goruntusu-2023-10-22-213117.png

Özdemir'in bu son ayrılığı, ünlü oyuncunun aşk hayatı ve gelecek planları hakkında soru işaretleri yaratırken, hayranları ve takipçileri olan biteni merakla takip ediyor. Bu süreçte Özdemir'in nasıl bir yol izleyeceği ve özel hayatına dair yeni kararları, önümüzdeki günlerin magazin gündemini meşgul etmeye devam edecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.