Kızıl Goncalar Dizisine Sürpriz Yıldız Katılıyor: Bomba Transferle Özgü Namal ve Özcan Deniz'e Ünlü Bir İsim Daha Eşlik Ediyor!

Kızıl Goncalar Dizisine Sürpriz Yıldız Katılıyor: Bomba Transferle Özgü Namal ve Özcan Deniz'e Ünlü Bir İsim Daha Eşlik Ediyor!
Özgü Namal ve Özcan Deniz'in merakla beklenen yeni dizisi "Kızıl Goncalar", oyuncu kadrosuna yaptığı sürpriz bir transferle gündeme oturdu. İşte detaylar...

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın edindiği bilgilere göre, tecrübeli ve sevilen oyuncu Hamdi Alkan, Kızıl Goncalar dizisinin güçlü oyuncu kadrosuna katılarak başhekim rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Gold Film imzalı, FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan "Kızıl Goncalar", 25 Ekim'de sete çıkıyor. Özgü Namal'ı Meryem, Özcan Deniz'i ise Levent karakteri olarak göreceğimiz dizide, güçlü oyuncu performansları ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Necati Şahin tarafından kaleme alınan senaryosuyla şimdiden merak uyandıran dizi, ödüllü yönetmen Ömür Atay yönetiminde çekilecek.

resim-2023-10-22-155507411.png

Hamdi Alkan'ın kadroya katılması, "Kızıl Goncalar"ın oyuncu kadrosunun ne kadar güçlü olduğunun bir göstergesi. Alkan, dizide önemli bir rol olan başhekim karakterini canlandıracak ve tecrübesiyle projeye değer katacak.

Aralık ayında yayınlanmaya başlayacak olan dizi, iddialı oyuncu kadrosuyla şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı. Pazartesi akşamları seyirciyle buluşması planlanan "Kızıl Goncalar", Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yanı sıra Şerif Erol, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Sitare Akbaş, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Tuğrul Tülek, Asiye Dinçsoy, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Yakup Turgut, Mısra Tüfek, Gürhan Elmalıoğlu ve diğer değerli isimleri de bünyesinde barındırıyor.

"Kızıl Goncalar"ın güçlü hikayesi ve star oyuncularıyla, izleyicilerin beğenisini kazanması ve televizyon dünyasında yeni bir çığır açması bekleniyor. Her biri kendi alanında başarılı isimlerden oluşan kadrosuyla dizi, şimdiden büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.