Ebru Polat'ın Günlük Kazancı Dudak Uçuklattı! Kendi Markasını Yarattı... Paraya Para demiyor! "Hem Güzel, Hem Akıllı"

Ebru Polat'ın Günlük Kazancı Dudak Uçuklattı! Kendi Markasını Yarattı... Paraya Para demiyor! "Hem Güzel, Hem Akıllı"
Sanat dünyasının çok yönlü ismi Ebru Polat, sadece sahnedeki performansıyla değil, iş dünyasındaki başarıları ve doğal yaşam tarzıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. İşte detaylar...

2021 yılında ticaret hayatına atılan ve kendi kozmetik markasını yaratan Polat, organik ürünleriyle dikkat çekiyor ve günlük kazancının 40 bin TL olduğunu açıklamasıyla herkesi şaşkına çeviriyor.

Organik ve doğal ürünlerle sağlıklı güzellik anlayışını benimseyen sanatçı, "Doğal halimi seviyorum. Yüzüme makyaj yapmamaya çalışıyorum" diyerek bu tercihini hayatının diğer alanlarına da taşıdığını gözler önüne seriyor.

ekran-goruntusu-2023-10-24-141420.jpg

Sanat hayatında elde ettiği başarıları ticaretle taçlandıran Polat, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı City's'de makyajsız halde görüntülendi.

'Maaşları Yatırmak İçin Buradayım!'

Objektiflere yansıyan fotoğraflarda doğallığıyla ön plana çıkan sanatçı, "Ekip arkadaşlarımın maaşlarını bankamatiğe yatırmaya geldim" açıklamasıyla iş hayatındaki sorumluluklarını da ihmal etmediğini belirtiyor.

Asıl bomba haber ise avukatlık mesleğine geri dönme kararıyla geldi. 15 yıl aradan sonra hukuk dünyasına geri dönüş yapacağını duyuran Polat, "Önümüzdeki hafta itibarıyla 'Avukat hanım' diyeceksiniz" mesajıyla takipçilerini heyecanlandırdı. Ancak müziği ve işletmeleri bırakmayacağını, hatta yeni şarkılar üzerinde çalıştığını da müjdeleyerek hayranlarını rahatlattı.

Ebru Polat'ın bu kararlı ve çok yönlü duruşu, onun sadece bir şarkıcı olmadığını, aynı zamanda başarılı bir iş kadını ve hukuk profesyoneli olduğunu gösteriyor. Kendi ayakları üzerinde duran, farklı alanlarda kariyer yapabilen ve doğallığından ödün vermeyen bir sanatçı olarak, Polat gençlere ve kadınlara ilham veriyor. Her alanda başarıya ulaşmanın ve gerçek benliğimizi korumanın mümkün olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.