Hande Erçel'in Cannes Pozlarını Paylaştı! Eleştirilere Rağmen Sosyal Medyada Fırtınalar Estirdi!

Hande Erçel'in Cannes Pozlarını Paylaştı! Eleştirilere Rağmen Sosyal Medyada Fırtınalar Estirdi!
Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hande Erçel, Cannes'da verdiği pozlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. İşte dizisiyle ekranlara geri dönen ve oyunculuğuyla bazı kesimlerden eleştiri alan güzel oyuncunun paylaşımı!

Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde dünya çapında bir etkinlik olan Mipcom fuarına katıldı.

ekran-goruntusu-2023-10-25-194939.png

Burada yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Erçel, "Kendi ülkemde bu meslekte var olabilmek için ne yazık ki çok savaşıyorum" sözleriyle, kendi ülkesinde yaşadığı zorlukları ve mücadelesini dile getirdi. Bu açıklama, uzun süre gündemden düşmedi ve farklı çevrelerden çeşitli yorumlar aldı.

ekran-goruntusu-2023-10-25-155722-001.png

Ancak tüm bu gelişmeler, Hande Erçel'in ışıltısını ve gücünü kaybetmesine engel olamadı.

Cannes'da çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncu, adeta sosyal medyada yeni bir fenomen haline geldi. Siyah, dekolteli elbisesi ve büyüleyici duruşuyla Erçel, takipçilerini kendine hayran bıraktı.

ekran-goruntusu-2023-10-25-140204.jpg

Paylaşımlarına gelen binlerce beğeni ve yorumla adeta sosyal medyanın gündemine oturan Hande Erçel, aldığı olumlu yorumlarla moral buldu.

Takipçilerinden "Harika görünüyorsun", "Çok güzelsin" ve "Her zaman çok ışıltılı ve güzelsin" gibi yorumlar alan Erçel, güzelliği ve duruşuyla olduğu kadar güçlü kişiliğiyle de takdir topluyor.

ekran-goruntusu-2023-10-25-194752.png

Eleştirilere göğüs gererek, profesyonel yaşamında ve sosyal medyada iz bırakmayı sürdüren Hande Erçel, kendisine yöneltilen olumsuz görüşleri başarısı ve kararlı duruşuyla silmeye devam ediyor. Cannes pozlarıyla yankı uyandıran güzel oyuncunun, önümüzdeki günlerde kariyerinde ve özel hayatında neler yapacağı merak konusu. Her adımıyla dikkatleri üzerine çeken Erçel, güçlü bir kadının portresini çiziyor.

ekran-goruntusu-2023-10-25-140221.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.