Simge Sağın, Kırmızı Elbisesiyle Nefes Kesti!" Cumhuriyetin 100. Yılında Bilecik Konserinde Coşturdu!

Simge Sağın, Kırmızı Elbisesiyle Nefes Kesti!" Cumhuriyetin 100. Yılında Bilecik Konserinde Coşturdu!
Cumhuriyetimizin 100. yılına özel etkinlikler tüm yurtta coşkuyla devam ediyor. Bu özel günde, ünlü sanatçılar da sahne alarak etkinliklere renk katıyor. İşte bu isimlerden biri de başarılı şarkıcı Simge Sağın oldu. İşte detaylar...

Simge Sağın, Bilecik Cumhuriyet Meydanı'nda verdiği konserde, kırmızı elbisesiyle adeta göz kamaştırdı.

Simge Sağın, konser sonrasında bu özel anları 1.8 milyon takipçisi olan Instagram hesabından "Yaşasın Cumhuriyet" notuyla paylaştı. Bu paylaşım, kısa sürede büyük bir beğeni aldı ve 22 binden fazla kişi tarafından beğenildi.

ekran-goruntusu-2023-10-31-125748.jpg

Simge Sağın, konser sonrası giydiği o muhteşem kırmızı elbiseyle çekilen anılarını Instagram hesabından "Yaşasın Cumhuriyet" notuyla paylaştı. 1.8 milyon takipçisi, Sağın'ın bu özel paylaşımına kısa sürede 22 binden fazla beğeniyle karşılık verdi.

Takipçilerinin ilgisi ve sevgisi, sadece beğenilerle sınırlı kalmadı. 42 yaşındaki sanatçının stil ve enerjisi, "Aşkın olayım", "Her zaman en özel kıyafetleri giyiyorsun" ve "Füze at, böyle ölmeyiz" gibi coşkulu yorumlara neden oldu.

ekran-goruntusu-2023-10-31-125810.jpg​​​​​​​

Sanatçının takipçileri, bu etkileyici fotoğraflarının altına Sağın'ın güzelliği ve zarafetini öven yorumlar bıraktı. "Aşkın olayım", "Her zaman en özel kıyafetleri giyiyorsun" ve "Füze at, böyle ölmeyiz" gibi ilgi çekici yorumlarla, Simge Sağın'ın ne kadar sevildiğini bir kez daha görmüş olduk.

ekran-goruntusu-2023-10-31-125829.jpg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.