51'lik Defne Samyeli Mini Elbisesiyle Fırtınalar Estirdi! Hem Bacak Hem de Göğüs Dekoltesi Görenlerin Aklını Başından Aldı!

51'lik Defne Samyeli Mini Elbisesiyle Fırtınalar Estirdi! Hem Bacak Hem de Göğüs Dekoltesi Görenlerin Aklını Başından Aldı!
Sahne ışıklarının altında parlayan, başarılı bir sunuculuk ve oyunculuk kariyerinin ardından mikrofonu eline alan Defne Samyeli, şimdi de şarkıcılığıyla gönülleri fethediyor. İşte o sahne performansı!

Ünlü sanatçı, 51 yaşındaki dinamik enerjisi ve iddialı sahne kostümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

ekran-goruntusu-2023-11-03-133804.png

Kıbrıs'taki konserinde sergilediği performans ve şıklığı ile gençlere taş çıkaran Samyeli, sahne kostümü ile göz kamaştırdı.

ekran-goruntusu-2023-11-03-133604.png

Yaşının sadece bir numara olduğunu kanıtlarcasına sahnede sergilediği iddialı duruş ve giyim tarzı ile "Yaş almak güzelleşmek demek" mesajını verdi.

ekran-goruntusu-2023-11-03-133726.png

Sosyal medya hesabından konserden kareler paylaşan Samyeli, takipçilerinden tam not aldı. Kıbrıs konserindeki elbisesi ve pozlarıyla Instagram'da adeta beğeni fırtınası estiren ünlü şarkıcı, enerjisi ve sahne hakimiyeti ile genç nesillere ilham kaynağı oluyor.

ekran-goruntusu-2023-11-03-133651.png

Defne Samyeli'nin Instagram hesabından paylaştığı konser fotoğrafları, takipçileri tarafından "Kim der ki 51 yaşında?" yorumlarıyla beğeni rekorları kırıyor. Sanatçının stili ve gençlik enerjisi, hayranları tarafından büyük bir hayranlıkla karşılanıyor.

Bu baş döndüren enerji ve zarif stil kombinasyonu, Defne Samyeli'nin adının sadece Türkiye'de değil, Kıbrıs'ta da sıkça anılmasını sağlıyor.

ekran-goruntusu-2023-11-03-133849.png

Sanatçının yaşam dolu sahne performansları ve karizması, onu Türk pop müziğinin en çarpıcı figürlerinden biri haline getiriyor. Defne Samyeli, hem müziğiyle hem de sahne varlığıyla "yaşlanmak güzelleşmektir" dedirtiyor.​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.