Kısmetse Olur Cansel Üstsüz Pozlarını Paylaştı! Herkesi Şoka Soktu... Öyle Bir Kıyafet Giydi Ki, Yorumlar Gırla Geliyor!

Kısmetse Olur Cansel Üstsüz Pozlarını Paylaştı! Herkesi Şoka Soktu... Öyle Bir Kıyafet Giydi Ki, Yorumlar Gırla Geliyor!
Kısmetse Olur'un renkli ve dikkat çeken yarışmacılarından Cansel Çördük, yarışma sonrası hayatına yurt dışında devam ederken şarkıcılık kariyerine de adım attı. İşte detaylar....

Instagram'daki her paylaşımıyla magazin gündeminin üst sıralarında yer alan Çördük, cesur ve değişen tarzıyla hayranlarını şaşırtıyor.

ekran-goruntusu-2023-11-06-201531.png

Kanal D'nin fenomen izdivaç programı "Kısmetse Olur"un ardından sakin bir hayatı tercih eden Cansel, günümüzde müstehcen olarak değerlendirilebilecek pozları ve deri giyim tarzıyla takipçilerini büyülemeyi başarıyor.

ekran-goruntusu-2023-11-06-201510.png

Sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarla "stil ikonu" olarak da anılmaya başlayan Çördük, özgürlüğünü ve cesaretini yansıtan seçimleriyle moda dünyasında yeni bir trendin öncüsü olabilir.

ekran-goruntusu-2023-11-06-201608.png

Yarışma günlerindeki masum ve doğal imajından sıyrılıp, daha iddialı ve sıradışı bir görünüme bürünen Çördük, bazı takipçileri tarafından "Doğal halin daha iyiydi" gibi eleştirilere maruz kalsa da, birçoğu onun bu yeni halini cesur ve ilham verici buluyor.

ekran-goruntusu-2023-11-06-201444.png

"Çok güzelsin" ve "Tarzın çok hoş" gibi olumlu yorumlar da aldığı görülüyor.

ekran-goruntusu-2023-11-06-201633.png

Sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra, şarkıcılık alanında da adını duyuran Cansel Çördük, yaptığı müziklerle hem yurt içinde hem de yurt dışında kendine geniş bir hayran kitlesi edinmiş durumda.

ekran-goruntusu-2023-11-06-201417.png

Müziğe ve modaya olan tutkusu, onu sadece bir reality show yıldızı olmaktan öteye taşıyarak, kendi alanında önemli bir figür haline getiriyor.

​​​​​​​ekran-goruntusu-2023-11-06-201707.png

Cansel Çördük'ün her geçen gün artan popülaritesi ve değişen tarzı, onun sadece bir yarışma yıldızı olmadığını, aynı zamanda kendi kariyerini ve imajını başarıyla yönetebilen bir karakter olduğunu kanıtlar nitelikte. Herkesin merakla izlediği bu değişim, Cansel'in gelecekte nasıl bir yol haritası izleyeceği konusunda da ipuçları veriyor.

​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.