Tuba Ünsal'a şok 'zina' davası! Ayrılmışlardı... Eski Sevgilisi Serdar Turan eşi affetmedi!

Tuba Ünsal'a şok 'zina' davası! Ayrılmışlardı... Eski Sevgilisi Serdar Turan eşi affetmedi!
Göz kamaştıran güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla tanınan Tuba Ünsal'ın aşk hayatı, son dönemlerde magazin gündeminden düşmüyor. Ünsal, önceden Serdar Turan ile yaşadığı ilişki sonrası, Turan'ın eşi Çılga Turan tarafından 'zina' iddiası ile dava edildi!

Olayların başlangıcı, Tuba Ünsal'ın Elisabeth Mas Vall ile evliyken Caner Karaloğlu ile olan ilişkisi ve iki kadın arasında yaşanan gerilimle patlak vermişti.

Gelişen olaylar zincirinde, Ünsal ve Vall'in bir mekanda yaşadıkları tartışma sonucunda davalık oldukları biliniyor. Ünsal'ın "Yuva yıkan kadın" etiketi ile suçlanmasına karşı verdiği duygusal tepkiler, kamuoyunun vicdanında farklı yankılar uyandırmıştı.

resim-2023-11-07-132533056.png

Ancak, gündemdeki konu bu kez daha da karmaşık. Ünsal'ın son gözdesi Serdar Turan ile olan ilişkisinin bitmesinin ardından, Turan'ın 4 yıl süren evliliğini noktalamak üzere İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurması yeni bir dönemeci işaret ediyor. Serdar Turan ve eşi Çılga Turan arasındaki mizaç uyumsuzluğu ve ayrı yaşam sürmeleri, davanın temelini oluşturuyor.

Ancak, Çılga Turan'ın 'zina' suçlamasıyla açtığı karşı dava, işleri daha da karışık bir hale getiriyor. İddialara göre, Tuba Ünsal'ın sosyal medya üzerinden Serdar Turan ile olan fotoğraflarını paylaşması ve bu durumun Çılga Turan'ı derinden etkilemesi, mahkeme kararıyla boşanma ve zina davalarının tek bir dosyada birleştirilmesine neden oldu.

ekran-goruntusu-2023-11-07-132456.jpg

Turan çiftinin karşılıklı suçlamaları ve Tuba Ünsal'ın bu suçlamalardaki yerinin açığa çıkması beklenirken, kamuoyunun gözü kulağı mahkeme salonundan gelecek haberlerde.

Tuba Ünsal'ın savunması, Serdar ve Çılga Turan'ın iddiaları ve mahkemenin vereceği karar, bu üçgenin kaderini belirleyecek ana unsurlar arasında. Şimdilik gözler yargı mercilerinde, sonucun ne getireceği merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.