Devrim Özkan Lucas Torreira'dan Hamile Mi? Ortalık Karıştı! Devrim Özkan Hamilelik İddiaları Hakkında Konuştu!

Devrim Özkan Lucas Torreira'dan Hamile Mi? Ortalık Karıştı! Devrim Özkan Hamilelik İddiaları Hakkında Konuştu!
Ünlü oyuncu Devrim Özkan, son zamanlarda Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile yaşadığı aşkla magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. İkili, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla ilişkilerini gözler önüne serdi!

Devrim Özkan'ın hayatında mutlu günler yaşanırken, bugün ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Bazı kaynaklarda Özkan'ın hamile olduğuna dair söylentiler yayıldı. Sosyal medyada hızla yayılan bu iddialar, magazin gündemine oturdu ve herkesin merak konusu haline geldi.

ekran-goruntusu-2023-11-08-130037.jpg

Oyuncu Devrim Özkan, söz konusu hamilelik iddiaları karşısında sessiz kalmayı tercih etmedi. Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duruma netlik kazandırdı. Devrim Özkan, çıkan haberleri kesin bir dille yalanladı ve hukuki yollara başvurduğunu duyurdu. Özkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün hakkımda çıkan haberler asılsız ve yalandır. Uzun süredir maruz kaldığım üzücü ve yıpratıcı haberlere ve sosyal medya paylaşımlarına karşı hukuki sürecimiz başlamış olup, devam etmektedir. Kamuoyunun doğru bilgi almasını önemsiyor ve sevgi ile kalmanızı diliyorum."

ekran-goruntusu-2023-11-08-130012.jpg

Devrim Özkan'ın bu açık ve net tutumu, hayranları tarafından destek gördü. Sanatçının özel hayatı ile ilgili yapılan spekülasyonlara karşı duruşu, özellikle sosyal medya kullanıcıları tarafından takdirle karşılandı. Oyuncunun açıklamasının ardından, hamilelik söylentileri de hızla sosyal medyada yatıştı.

Kamuoyu, Devrim Özkan'ın bu hassas konuda gösterdiği profesyonel tavırla bir kez daha magazin dünyasındaki yanıltıcı haberlerin kurbanı olmadığını gördü. Özkan, hukuki yollara başvurarak asılsız iddialarla mücadelesini sürdürme kararlılığını ortaya koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.