Alina Boz ve Umut Evirgen'in Düğün Tarihi Açıklandı: O Tarihte Nikah Masasında Olacaklar! İşte detaylar....

Alina Boz ve Umut Evirgen'in Düğün Tarihi Açıklandı: O Tarihte Nikah Masasında Olacaklar! İşte detaylar....
Güzel oyuncu Alina Boz ve tanınmış işletmeci Umut Evirgen'in aşk yaşadığı bir süredir magazin kulislerinde fısıldanıyordu. Nihayet bu ilişkinin en mutlu sona doğru ilerlediği ve çiftin nikah tarihlerinin belirlendiği ortaya çıktı.

Son olarak Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile olan altı yıllık ilişkisini noktalayan Alina Boz, gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırmıştı. İkili, mutlu ilişkilerini sosyal medya üzerinden yaptıkları romantik paylaşımlarla da gözler önüne seriyor.

Haberlere göre, çiftin birlikteliği, bu yılın son ayında resmiyete dökülecek. Alina Boz ve Umut Evirgen, 2 Aralık tarihinde nikah masasına oturarak evliliklerini tüm dünyaya ilan edecekler. Duyurulan bu özel gün, çiftin hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

ekran-goruntusu-2023-11-08-131402.jpg

Bir süredir kasım ayında evlenmeye hazırlandıkları konuşulan ikilinin, düğün tarihlerinin aralık ayına sarktığı ve bu büyük gün için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği ifade ediliyor. Alina Boz'un zarifliği ve Umut Evirgen'in başarılı işletmeciliği ile bilinen ikilinin düğünü, şimdiden magazin dünyasında geniş yer buldu.

Düğün, şüphesiz ki sadece çiftin yakın çevresi için değil, aynı zamanda hayranları için de merakla beklenen bir olay. Ünlü çiftin bu özel gününde kimlerin hazır bulunacağı ve düğünün detayları hakkında daha fazla bilgi edinmek için herkesin gözü kulağı, yakın zamanda yapılacak resmi açıklamalarda olacak.

ekran-goruntusu-2023-11-08-131327.jpg​​​​​​​

Alina Boz'un zarif ve başarılı oyunculuğu, Umut Evirgen'in ise cemiyet hayatındaki tanınmış yüzü olması, bu evliliği magazin dünyasının en çarpıcı olaylarından biri haline getiriyor. İkiliye dair yeni gelişmelerin ve düğünle ilgili daha fazla bilginin önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor. Bu arada, Alina Boz ve Umut Evirgen'in hayranları ise 2 Aralık'ta gerçekleşecek düğün için geri sayıma başladı bile.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.