Bir Derdim Var dizisi Konusu Nedir? Bir Derdim Var Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Bir Derdim Var Ne Zaman Başlıyor?

Bir Derdim Var dizisi Konusu Nedir? Bir Derdim Var Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Bir Derdim Var Ne Zaman Başlıyor?
Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi "Bir Derdim Var", bu akşam saat 20.00 itibariyle izleyiciyle buluşuyor. AyNA Yapım imzasını taşıyan dizide Birce Akalay ve Mert Fırat başta olmak üzere seçkin bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Ergenlik çağındaki gençlerin ve onların ailelerinin karşı karşıya kaldıkları zorlukları konu alan "Bir Derdim Var", ilk bölümüyle hemen her kesimden izleyicinin ilgisini çekmeyi hedefliyor. Her bölümde ele alınacak çeşitli vakalar ve tedavi süreçleri, toplumda sıkça göz ardı edilen ancak hayati önem taşıyan konuları ekranlara taşıyacak.

ekran-goruntusu-2023-11-09-164135.jpg

Birce Akalay, projeyi "toplumun her kesiminden ve her yaştan bireyin izlemesi gerektiğini düşündüğüm bir hikâye" olarak tanımlarken, Mert Fırat "hiç oynamadığım bir karakteri canlandırıyorum" diyerek izleyicileri farklı bir performans beklediğinin altını çiziyor. Engin Hepileri ise projenin, gençlere yönelik eğitici ve iyileştirici bir yönü olduğunu vurguluyor.

Neslihan Arslan karakterini, "çok çalışan ve doğrularını mantıklı bir zemine oturtan bir karakter" olarak açıklıyor ve izleyicilere karakterinin insan yanını keşfetme fırsatı sunacağını belirtiyor.

"Bir Derdim Var" dizisi, toplumsal duyarlılığı yüksek bir senaryosuyla izleyici karşısına çıkarken, insan hikayelerinin derinliklerine inmeye hazırlanıyor. İlk bölümün konuk oyuncuları Selen Uçer ve genç yetenek Deniz Ekinci olan dizi, ergenlik çağı sorunlarını gerçekçi bir bakış açısıyla ele alıyor ve bu akşam itibariyle herkesi ekran başına davet ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.