Serenay Sarıkaya aşk bombasını patlattı! Yeni sevgilisi Şarkıcı Mert Demir... Hani yalnızlık çok güzeldi

Serenay Sarıkaya aşk bombasını patlattı! Yeni sevgilisi Şarkıcı Mert Demir... Hani yalnızlık çok güzeldi
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir arasında yeni bir aşkın filizlenmekte olduğu konuşuluyor. İşte filizlenen aşkın tüm detayları...

Sarıkaya, daha önce işlerinin yoğunluğu nedeniyle aşka zaman ayıramayacağını belirtmiş olsa da, son dönemde Mert Demir ile yakınlaştığı görülüyor.

Özellikle Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısında Sarıkaya'nın vokal yapması, bu yakınlaşmanın müzik dünyasında başladığını gösteriyor.

resim-2023-11-11-144420366.png

Mert Demir, daha önce "Antidepresan" şarkısıyla Mabel Matiz ile düet yaparak müzik dünyasında şöhrete kavuşmuştu. Şimdi ise "Ateşe Düştüm" adlı single'ı ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sarıkaya ve Demir'in seslendirdiği "Ateşe Düştüm" şarkısı, duygusal tonu ve içeriği ile ikilinin birbirlerine yakınlaşmasında etkili oldu. İkili, ilişkilerinin durumu hakkında net bir açıklama yapmamakla birlikte, "Birbirimizi tanıma aşamasındayız" ifadesini kullanıyorlar.

Bu gelişme, Serenay Sarıkaya'nın daha önce "Yalnızlık çok güzel" diyerek aşka kapalı olduğu yönündeki açıklamalarını gölgede bırakıyor.

Mert Demir'in adı ise daha önce oyuncu Seray Kaya ile anılmıştı. Ancak Demir ve Kaya'nın ayrılmasının ardından, Demir'in Sarıkaya ile olan yakınlaşması dikkat çekiyor.

Müzik ve oyunculuk dünyasının bu iki ünlü ismi arasında gelişen bu yeni ilişki, hayranlarının ve medyanın yakın takibinde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.